Hepsiburada Acer Predator XB241Hbmipr monitör iade edememe sorunu

FROSTTB

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Hepsiburada'dan Acer Predator XB241Hbmipr monitörü satın aldım. Dün elime ulaştı ve ışık sızması sorunu vardı feci bir şekilde. İade edip etmemeye düşünürken sağdan sola monitörde çizik olduğunu fark ettim. Bilgisayarı kapattığımda çizik gitmişti anladım ki ışık sızmasından kaynaklı bir çizik var. Topu aşağı yukarı yaptığınızda o kadar rahatsız ediyor ki boydan boya olduğu için. Hemen iade açtım ve kodu alıp kargoyu aldığım zamandan 2 saat sonra kargoya iade ettim. Bugün ellerine ulaşmışlar yollayalı 24 saat olmamasına rağmen iade reddedilmiş. Acer yetkili servisi aradım 30 gün içinde olan tüm sorunlardan Hepsiburada ilgiliymiş ve iadeyi almak zorundalarmış. 14 gün mesafeli alışverişlerde iade olayı yalan herhalde. Hepsiburada'yı aradığım da kutuyu açmışsınız iade alamıyoruz dediler. Ne yaparak anlamam lazım, koklayarak mı? 2.040,66 TL verdiğim monitörün kusurlu olmasını kabullenemem. Tüketici haklarına gideceğim fakat bu konuda yetersizim. Yardımlarınızı bekliyorum.

dcdb2e11-beb0-4980-bc1c-f8e018c120be.jpg

Bu da arkadaşlar ekrandaki çizginin videosu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Israrcı olun. Ürünün kusurunun ürün çalışmadan belli olamayacağını ilgili arkadaşa belirtin. Bazen bilgisizlikten olabiliyor. Tekrar arayıp durumu iletin. Ürünün ayıplı olarak geldiğini ve ürün açılmadan anlamanın mümkün olmayacağını söyleyin.

Arkadaşlar ürünün üretici ile sıkıntı olduğunu biliyorum. Kusurlu ürün üretmişler. Fakat ben iade hakkımı kullanmak istiyorum. Kaç kere aradım en az 5 tane müşteri temsilcisiyle görüştüm hepsi kayıt açtığını söyleyip geçiştirdi. İade almak zorundalar, biliyorum eğer almazlarsa nasıl bir yön izlemeliyim? Kargoyu almayıp geri mi gitsin yoksa mahkemeye mi gideyim?

Arkadaşlar ürünü tarafıma geri yollamışlar yarın elime ulaşır. Tekrar iade açıp geri mi yollayayım ? İade seçeneklerinde ürünü iade etmek istiyorum dedikten sonra ürünü beğenmedim ve ürün arızalı diye 2 seçenek çıkıyor. Direk ürünü beğenmedim deyip para iadesi isteyeceğim bu sefer.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı