Hepsiburada Defolu iPhone X Satışı

Merhaba, 18 Mayıs tarihinde Hepsiburada.com üzerinden iPhone X cihaz satın aldım, ürün indirimdeydi. Aynı gün kargo ile ürünü teslim aldım ve kargocu imzayı almadan kutuyu vermedi, ben de imzaladım ve ürünü aldım kutuyu açtığım da telefonun köşelerinde hasar, soyulma ve deformasyon vardı. Ürünü çalıştırmadan hemen kutusunu koydum ve iade için geri yolladım üzerinden tam 1 hafta geçti ve bugün ürünün bana geri kargolandığını ve hasarlı ürün yolladığım için iade almayacaklarını söylediler. Resmen dolandırıldım. Bana hem defolu ürünü satıyorlar hem de geri almıyor ve benim yaptığımı söylüyorlar!
Ürünün linkini atar mısınız ?

Bu tarz durumları yaşamamak için ürünü teslim alırken, kontrol etmeniz gerekiyor. Daha sonra ürünü teslim aldım mesajı atılır. Sizin bahsettiğinize göre kontrol etmenize izin verilmeden, imza atmanız istenilmiş. Bu iş de bir bit yeniği olduğu belliymiş. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Kendini akıllı sananlara inat, firmanın ya da çalışanlarından birinin yaptığı bir uyanıklık bu. Resmen değiş, tokuş yapmışlar. 0 ürün diye satıyorlar.

Arkadaşlar ürünü iade almadıkları için bana geri kargoladılar ve paketi Aras Kargo kaybetmiş. Çalınmış veya kaybolmuş olabilir dediler. Ne yapmam gerekiyor? Sorunu Hepsiburada ile hallet dedi Aras Kargo. Fakat Hepsiburada bana yardımcı olmuyor!

Araş kargonun kargoyu kaybetmesinin sizin hepsiburada ile yaşadığınız konu ile alakası yok. Aras kargoya kayıp ise ürünün faturası ile başvurup "kayıp tazmin" istediğinizi belirtin, işlemlere başlasınlar ve paranızı arastan alin.

Kargo firmaları genelde taşeron gibi çalışıyor, eğer muhatap olduğunuz şube franchise ise ve ürünü şubede kaybettiyse kendi cebinden öder, o yüzden hepsiburada ile hallet demişler size.

Hem hepsiburadaya hemde aras kargo şubesine nacizane tavsiyem biraz daha zorlayıcı davranmanız olmalı, herşeyi kabul eder bir haliniz var.

Arkadaşlar ürünü iade almadıkları için bana geri kargoladılar ve paketi Aras Kargo kaybetmiş. Çalınmış veya kaybolmuş olabilir dediler. Ne yapmam gerekiyor? Sorunu Hepsiburada ile hallet dedi Aras Kargo. Fakat Hepsiburada bana yardımcı olmuyor!
Kargoda kaybolduysa neden sorunu hb ile halledecekmişsiniz? Onlarla hesabınız başka. Kargo üründen sorumludur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı