Hepsiburada Defolu iPhone X Satışı

Merhaba ,

Geçmiş olsun. 14 GÜN koşulsuz şartsız iadeden bahsedilmiş. Mesafeli satış sözleşmesi gereği telefon ve sarf ürünlerinde ( yazıcı kartuş) ürünün kutusu açılmış ise satıcı firmanın ürünü almama hakkı vardır.

Kutu açılmadan ürünün hasarlı olup olmadığı görülemediği için kutuyu açıp iyice inceledikten sonra 14 gün içinde yasal olarak iade hakkınız var. Ben bir çok üründe durumu belirttim ve iade ettim. Hatta hoşuma gitmedi resimlerdeki gibi değil diyerek iade ettiğim telefonlarda oldu.

Satıcısı Hepsiburada mı yoksa HB altındaki mağazalardan birisi mi? Müşteri hizmetlerine şikayet edersiniz, olmadı hakem heyetine başvurursunuz. Telefonu sizin düşürüp geri yolladığınızı belirtirlerse de bilirkişi kontrol eder, bakıp anlar zaten durumu.
Satıcı hepsiburada.com ve bana gönderdikleri firma Hepsiexpress yani kendi firmaları fakat buradan hasar raporu istediğimde vermiyorlar. Tüketici şikayetleri için tüketici masasına gittim fakat 5000 TL üzeri işlem yapamadıklarını söylediler bu nedenle şikayetçi de olamıyorum resmen mağdurum şuan.

THH'ye online olarak başvuru yapmaya çalışıyorum fakat uyuşmazlık belgesi istiyor. Bu belgeyi nereden edinebilirim?

Faturanın ve telefonun resmini çekip PDF formatına çevir herhangi bir İnternet sitesinden sonra uyuşmazlık belgesi olarak onları yükle. Hasar raporu verilmediğini mutlaka belirt.

Ayrıca şirket ünvanı olarak sadece Hepsiburada yazdıysan yazma. İletişim Sayfası & Hepsiburada.com bu sayfada yazıyor. Sicil numarası, mersis numarası, ve genel müdürlüğün adresini doğru yazdığına emin ol.

20 tl,lik ürün için hepsiburada ile tam 3 ay uğraştım, inada bindi çünkü. En son "sosyal medyadan bütün yazışmalarınızı şimdi paylaşmaya başlıyorum, insanlar görsün yaptıklarınızı" dedim. Ertesi gün 3 aydır çözülemeyen konu 3dk.lık tel görüşmesiyle sonuçlandı.

20 tl.lik ürün için uğraştıran, yüksek meblâğlarda neler yapar düşünemiyorum bile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı