Hepsiburada desteği kötü çalışıyor

seiko39

Hectopat
21 Ocak salı günü siparişini verdiğim Adata XPG Lancer RGB 16GB 6000 MHz DDR5 CL30 Ram - Siyah AX5U6000C3016G-CLARBK RAM 22 Ocak çarşamba elime ulaştı.
Hemen kasamda denedim ve çalışmadı onunla ilgili bir konu açtım Alınan RAM bozuk çıktı
Hemen iade talebini oluşturdum 23 Ocak perşembe günü Aras Kargo ile onlara gönderdim ve ilk bir hafta arayan soran olmadı sonrasında 5 şubat çarşamba sabahı beni aradılar talep yanlış oluşturulmuş falan dediler düzelttiler 6 şubat perşembe sabahı saat 9 civarında tekrar aradılar RAM şu an stoklarda yok ürünün para iadesini size geri ödeyeceğiz dediler... Banka kartı olduğu için 7-8 iş günü içerisinde geçer yazıyor Google'da.
Bu da yanlış bilmiyorsam paranın hesaba geç geçme sebebi banka ile alakalı, bu akşam garanti bankasını aradığımda adınıza herhangi bir geri ödeme bulunamıyor şu anda, HB desteği arayın dediler ve az önce HB destek ile görüştüm talebinizde para iadesi gözükmüyor bunun için tekrardan talep oluşturdum biraz daha bekleminizi istiyorum tekrardan size dönüşyapılacaktır tarzında yine beklememi söylediler 20 gündür oyalıyolar gibi, bu mağduriyetimi tüketici hakem heyetine taşımalı mıyım?

1739291775295.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Taşı tabii bir şey kaybetmezsin en kötü ihtimalle kendini ve paranı garanti altına almış olursun hatta hakem heyetine taşırken paranın tutarını ve güncel tarihi de yaz :D baktın aylarca uğraştırdılar dövizdir dolardır eurodur arttı azaldı falan paran şu anki değerinde güncel kalmaya devam etsin en azından sana ödenecek olan geri tutarda.

Maalesef Türkiye burası bir bakmışsın yarın 10bin TL olmuştur
Ölü pikselden dolayı mı iade etmiştin monitörü.
Başka sorunlardan dolay iade ettim. Kargoyu verdim ertesi gün ellerine ulaştı sonra aradılar beni neden iade ettiniz dediler söyledim sebebi. Değişim yok iade alıyoruz dediler tamam dedim bekliyorum halen :D

Başka sorunlardan dolay iade ettim. Kargoyu verdim ertesi gün ellerine ulaştı sonra aradılar beni neden iade ettiniz dediler söyledim sebebi. Değişim yok iade alıyoruz dediler tamam dedim bekliyorum halen :D

Kutu açılmadıysa sizin sorun çözülür bence arayın müşteri hizmetlerini rahat bırkamayın.

Kutu açılmadıysa sizin sorun çözülür bence arayın müşteri hizmetlerini rahat bırkamayın.

Kutuyu açmıştım. Ben sorunu belirterek iade ettim ama onlar bana sürekli 14 gün cayma hakkınızı kullanıp iade ettiniz diye sürekli dediler bende yok şöyle şöyle sorun var dedim :D her gün arıyorum 2 3 kere :)

Destek sistemi olarak Trendyol çok daha iyi. Gerek kargosu gerek destek sistemi olsun. Hepsiburada'daki ürün uzmanına soru sorduğumda art arda 2 3 kişi gir çık yapıyordu kimse de cevap vermiyordu. Trendyol çok daha iyi bu konuda. Kargo için aradığımda 20 saniye beklemeden bağlanıp sorunumu özür dileyerek çözdüler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı