Hepsiburada gönderilen iadeyi kaybetti

Hepsiburada'dan almış olduğum S23 FE ürünümü şarjının aşırı hızlı gitmesi ve ısınması yüzünden Aras Kargo ile iadeye gönderdim. Ürünüm kargoda karışıyor satıcıya farklı ürün gidiyor ve iade reddediliyor. Hepsiburada ne arıyor ne soruyor sadece oyalıyorlar.
Ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Bari ürünümü gönderin diyorum iletiyorum falan diyorlar arayan soran yok.

1724413662165.png

1724413738065.png

1724413753402.png

1724413859256.png

Hepsiburada'dan almış olduğum S23 FE ürünümü şarjının aşırı hızlı gitmesi ve ısınması yüzünden Aras Kargo ile iadeye gönderdim. Ürünüm kargoda karışıyor satıcıya farklı ürün gidiyor ve iade reddediliyor. Hepsiburada ne arıyor ne soruyor sadece oyalıyorlar.
Ne yapabilirim? Nereye şikayet edebilirim? Bari ürünümü gönderin diyorum iletiyorum falan diyorlar arayan soran yok.

Eki Görüntüle 2291679

Eki Görüntüle 2291680

Eki Görüntüle 2291681

Eki Görüntüle 2291682

Gerçekten kaybettiyse THH'ye git bence çünkü çok büyük bir ihmal var 100TL'lik kulaklık da değil 21bin TL tefefon.

Geçmiş olsun. Tüketici hakem heyeti'ne başvurabilirsiniz. Uzun sürecektir ama tek yol bu sanırım. iPhone alma zamanınız gelmiş.

iPhone ile alakası yok performansı gayet iyiydi ama batarya aşırı hızlı bitiyordu. İade olursa yurt dışı S23 Ultra almayı düşünüyorum. Olmaz ise zararına satarım.

Ürünü yollarken, ürün içeriğinde "telefon" yazıyor mu?

Yazmıyorsa, gelen ürüne yanlış ürün için tutanak tutturdunuz mu?

Benim bir ürünüm de onların depolarında kayboldu. 22 gün uğraştım. Şikayet dilekçeleri, her gün aramalar derken 22. günde THH başvurusu yapmaya giderken ücret iademi aldım. Bezdirmekten başka yolunuz yok. Her türlü şikayet sitesine de yazın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı