Hepsiburada İadeleri Kapatmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazık ya. İnsanlar o kadar para veriyorlar. Para hiç kolay kazanılmıyor. İnsanların emeğine sahip çıkmaları gerek. Emanete ihanet ediyorlar. Ama bu son bir daha alışveriş yapmam.
Merak ediyorum. Bu kargo çalışanları ( işini özenle yapanlar hariç ) hiç mi internetten alış veriş yapmıyor? Kendileri de hiç mi kargo ile ürün almıyor?

Evet arkadaşlar 30 Kasım tarihinde kabul etmediğim kargo hala, Kartal'dan Gebze'ye @Hepsiburada deposuna ulaşamıyor. Emeklese giderdi be. :D

Aras kargoya söylenecek çok fazla söz var ama burdan yazamıyorum malesef.. 23 kasımda iade için gönderdiğim kargom hala teslim edilmedi, yarın 2 hafta olacak. İnanılmaz...
Dün akşam itibari ile 23 Kasım'da iade için gönderdiğim kargom teslim alındı çok şükür. İade işlemlerine başladılar.

Evet arkadaşlar 30 Kasım tarihinde kabul etmediğim kargo hala, Kartal'dan Gebze'ye @Hepsiburada deposuna ulaşamıyor. Emeklese giderdi be. :D
Parti parti alıyorlar sanırım, 8 Aralık'a kadar tüm kargolar teslim alınacak demişti Hepsiburada müşteri hizmetleri. Ne kadar doğrudur bilemem :)

Parti parti alıyorlar sanırım, 8 Aralık'a kadar tüm kargolar teslim alınacak demişti Hepsiburada müşteri hizmetleri. Ne kadar doğrudur bilemem :)
@Hepsiburada benim için Allah birdir demelerinden başka bir dediklerine inanmam!
@Hepsiburada. Yazdıklarımı okusana. Ancak çözüm merkezi talebi açarsınız. Müşteri hizmetlerinizi ararım. Üründen bihaberler. Benim gördüğüm ekrandan başka bir bilgi görmezler. Ne diyeyim size?

Son düzenleyen: Moderatör:
@68613 Ay'ın 4 ünde kargoladığım ürün hala yolda gözüküyor, aradım sordum kelime oyunu yaptılar yine laf edemedim :) İadeler patladı sanırım hocam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı