Arkadaşlar Pazartesi günü bana verilen kargo kodu ile ürünü kargoya vereceğim, gelişmeler oldukça sürekli burayı güncelleyeceğim. Şikayetvar üzerinden de orada talebimi oluşturdum. Bir aksiyon oldukça burayı güncelleyeceğim.
Ürünü iade veya değişim etmek istediğim kısımda sadece iade talebine tıklayabiliyorum, değişim kısmına tıkladığımda bu ürünün değiştirilemeyeceği yazıyor, ekran görüntüsünü yollardım fakat iade talebi oluşturduğum için şuan o kısıma giremiyorum. Son olarak ta kendi tercihim sıfır ürün göndereceğiz deseler bile sanırım yine de ücret iadesi isterdim, yıllardır güvendiğim firma maalesef kendinden soğuttu kendini, fazla ücret olsa da ödeyip Amazon'dan alışveriş yapmayı planlıyorum artık.
Güncelleme
Şikayetvar üzerinde ki şikayetim üzerine Hepsiburada genel müdür yardımcısı beni aradı, yaşadığım talihsizlik için üzgün olduklarını belirtti ve ürün ellerine ulaştığı anda paramı iade edeceklerini söyledi. Ben firmadan soğuduğum için direkt olarak para iadesi istedim yoksa aslında para iadesi kur yüzünden benim zararıma çünkü ürünün fiyatı arttı. Genel olarak firmadan olumlu bir dönüş aldım, Pazartesi günü ürünü gönderdikten sonra ki gelişmeleri de aktaracağım arkadaşlar. İyi forumlar.
Ürünü an itibariyle HepsiJet çalışanına teslim ettim, aldığım ürün Hepsiburada sitesinde 3700 TL'den 6150 TL yükseldi. Kartımda limit olması sebebiyle Amazon'da ürünün hala indirimde olduğunu gördüm ve oradan sipariş verdim. İade de sıkıntı çıkarmayacaklarını söylediler, umarım para iadesi konusunda sıkıntı çıkarmazlar ve 2 monitör elimde kalmaz.
Güncelleme: Ürün an itibariyle Hepsiburada tarafına ulaştı ve iademi değerlendirdikleri yazıyor sitede. Umarım süreç sorunsuz sonuçlanır.