Hepsiburada satıcı iade kabul etmiyor

THH'ye gitmenize bile gerek yok. Direkt olarak hb müşteri hizmetlerine iade üzerine problem yaşadığınızı ve haklarınızdan mahrum bırakıldığınıza dair bir talep oluşturun. Geri kalan süreç 1 hafta içinde sonuçlanmazsa THH'ye başvurun :)

Öyle yapacağım teşekkürler.
Bekleyemezler. Öyle bir ibare yoksa hemen başvurun THH'ye hakkınızı sonuna kadar arayın.

Öyle yapacağım teşekkürler.
 
Cayma hakkını kullanmak istemişsin ve onlar da kendi ağızlarıyla ürünün sağlam geri geldiğini tek itirazlarının kutunun açılması olduğunu bildirmişler. Cayma hakkının istisnalarına bakarsan monitörlerin bu istisnada olmadığını görürsün. Paşa paşa alacaklar monitörü. Hepsiburadaya bu hususları vurgula gerekli işlemi yapmalarını söyle. Daha önce fare almıştım aynı bahaneyle firma diretti kutu açılmış diye. Her gün müşteri hizmetlerini aradım neden gerekli aksiyonu almıyorsunuz diye. Cayma hakkını bildiğimi, satıcının kendi ağzıyla benim kusursuz teslim ettiğini onaylayıp kutu açılışından bahane uydurduğunu ve bu yaptığının kanuni altyapısı olmadığını belirttim. 20 günde sonuçlandı. Müşteri hizmetlerindekiler yarı zamanlı öğrenci vs. konuya hakim değiller ve anladığım kadarıyla bu tür durumlarda gerekli aksiyonu bir üstleri yapıyor.
 
Cayma hakkını kullanmak istemişsin ve onlar da kendi ağızlarıyla ürünün sağlam geri geldiğini tek itirazlarının kutunun açılması olduğunu bildirmişler. Cayma hakkının istisnalarına bakarsan monitörlerin bu istisnada olmadığını görürsün. Paşa paşa alacaklar monitörü. Hepsiburada'ya bu hususları vurgula gerekli işlemi yapmalarını söyle. Daha önce fare almıştım aynı bahaneyle firma diretti kutu açılmış diye. Her gün müşteri hizmetlerini aradım neden gerekli aksiyonu almıyorsunuz. Cayma hakkını bildiğimi, satıcının kendi ağzıyla benim kusursuz teslim ettiğini onaylayıp kutu açılışından bahane uydurduğunu ve bu yaptığının kanuni altyapısı olmadığını belirttim. 20 günde sonuçlandı. Müşteri hizmetlerindekiler yarı zamanlı öğrenci vs. konuya hakim değiller ve anladığım kadarıyla bu tür durumlarda gerekli aksiyonu bir üstleri yapıyor.

Haklısınız her gün arayıp rahatsız etmek lazım. O kadar para verip beğenemediğim ürünü iadesi kabul etmemesi dolandırıcılık yani.
 

Geri
Yukarı