Hepsiburada siparişleri kargoya verilmiyor

25'inde verdim siparişi son durum bu şekilde, dün kargoya vermeleri gerekiyordu dedikleri tarihe göre.
Güncelleme: Satıcı Hepsiburada eklemeyi unutmuşum.

1575097666470.png

Son düzenleme:
Hepsiburada üzerinde Adeksstore mağazasından aldığım ürün, kargoya verilme tarihinin geçmesine rağmen verilmedi. Adeksstore'u aradım ilgili arkadaş biz tüm siparişleri Yurtiçi Kargo'ya teslim ettik ancak Hepsiburada kargo firmalarına bir sınır koymuş ve günlük 10 sipariş gönderilmesine izin veriliyor dedi. Herhangi bir takip numarası felanda yok ürüne birşey olsa takibini yapamayıp mağdur olabiliriz. Gereksiz bir sınırlama yapmışlar.

Hepsiburada üzerinde Adeksstore mağazasından aldığım ürün, kargoya verilme tarihinin geçmesine rağmen verilmedi. Adeksstore'u aradım ilgili arkadaş biz tüm siparişleri Yurtiçi Kargo'ya teslim ettik ancak Hepsiburada kargo firmalarına bir sınır koymuş ve günlük 10 sipariş gönderilmesine izin veriliyor dedi. Herhangi bir takip numarası felanda yok ürüne birşey olsa takibini yapamayıp mağdur olabiliriz. Gereksiz bir sınırlama yapmışlar.
10 sipariş nedir, çok az.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı