Hepsiburada Tekramarket satıcısı iade almıyor

Oguzhansvs

Hectopat
Daha fazla  
Hepsiburada tekramarket satıcısından anakart aldım ürün geldi içini açtığım da bantları açıktı ve ayna yoktu eksik ürün yani, neyse taktım kasaya çalışmıyordu PSU bile açmadı hiçbir tepkime yoktu hemen aynı gün iade süreci başlattım ve ürün eksik diye reddedildi yazıyordu zaten eksik geldi diye iade başlattım dedim Hepsiburada aradı kargoyu almayın geri yollayın dedi biz ilgileneceğiz yazdılar 1 ay oldu hala bekliyorum arayınca bekleyin diyorlar, anlayacağınız elimde ne ürün var ne para iadesi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20241213-124055.jpg
    Screenshot_20241213-124055.jpg
    53 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20241213-124208.jpg
    Screenshot_20241213-124208.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 45
Elektronik ürünlerde kargoyu alırken mümkünse kargocuyu bekletip açın veya kargoyu açarken video kaydına alın.

Şu durumda satıcıyı arayıp güzelce durumu anlatın ve artık kargo geri gidince iadenin yapılmasını söyleyin. Halen daha yardımcı olmazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.

Elektronik ürünlerde kargoyu alırken mümkünse kargocuyu bekletip açın veya kargoyu açarken video kaydına alın.

Şu durumda satıcıyı arayıp güzelce durumu anlatın ve artık kargo geri gidince iadenin yapılmasını söyleyin. Halen daha yardımcı olmazlarsa tüketici hakem heyetine başvurun.

Durumu 2 hafta önce anlattım sonra Hepsiburada ürünü satıcıya tekrar yollayın kargoyu almayın dedi bende öyle yaptım ürün satıcının elinde hala bekliyorum satıcı, tüketici hakem heyetine başvuru yaparken Hepsiburada'yımı şikayet edeceğim yoksa tekramarketimi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı