KidisComeBack
Decapat
Daha fazla
Arayan bulur doğru söylüyorsun ben sıfırdan almayacağım için ürünün en uygun fiyatını aramıyorum. Hepsiburada linkleri stokta olana yönlendirdiği için benim gördüğüm 2500 TL. Üst modele almak için uğraşmıyoruz fikir alışverişinde bulunuyorum. Tüketici haklarım dahilinde mağdur olmadan neler yapılabileceğim gibi. Eğer benim 6 ay önceki paramın değeri yine bugün aynı değer edeceğini düşünüyorsan diyecek bir şey yok.
Bu arada tavsiye model için teşekkürler bakacağım.
Aynen öyle muadili ile yapabileceğini söylediler arayacağız dediler.
Firma koparmaksa firma en başta bizleri koparmak istiyor aynı ücreti verelim diyor. Hadi diyelim ki benim ürün 6 ay sonra yine aynı fiyatta bir başka web sitesinde mevcut. Ya olmayan arkadaşlarımızın yaşadığı mağduriyette muadili verilmesi gerektiği halde para iadesini dayatılıp yaşayanlar var. Haklarını bilmediği için yaşanan mağduriyet. Şimdi bizim böyle düşünmemiz firmaları koparmak oldu
.6 ay önceki 1500 TL'yi şimdi de 1500 TL olarak vermeye kalkarsa bu kabul edilemez. Eğer elinde yoksa hatalı ürün üretip satmanın bir götürüsü olarak üst modeli verecek bu da hakkını kopartma oluyor.
Bu arada tavsiye model için teşekkürler bakacağım.
Hayır ilk önce para iadesi teklif ettiler ama sendeki gibi yapacakları iade o an aynı ürünü aldırmıyordu. Ben 1200e almıştım o an aynı ürün 2500₺ idi, yok diye 1200₺ iade yapmaya çalıştılar. Haklarımı bildiğimi yoksa muadili veya misli ile değişim yapmak zorunda oldukları konusunda direttim ve 4000₺ civarında misli bir şekilde bir üst modelini gönderdiler.
Edit: Konudaki arkadaşlar biraz saçma konuşuyor. Aynısı yoksa muadilini yollamak zorundalar. Başka bir marka aynı okuma yazma değerlerine uygun ürün yollayacaklaro zaman. Siz haklarınızı bilmiyorsunuz diye gelip birine bu şekilde yok firmayı koparmaya çalışıyorsunuz tarzında şeyler yazamazsınız. Ayıp.
Aynen öyle muadili ile yapabileceğini söylediler arayacağız dediler.
Firma koparmaksa firma en başta bizleri koparmak istiyor aynı ücreti verelim diyor. Hadi diyelim ki benim ürün 6 ay sonra yine aynı fiyatta bir başka web sitesinde mevcut. Ya olmayan arkadaşlarımızın yaşadığı mağduriyette muadili verilmesi gerektiği halde para iadesini dayatılıp yaşayanlar var. Haklarını bilmediği için yaşanan mağduriyet. Şimdi bizim böyle düşünmemiz firmaları koparmak oldu
Son düzenleme: