Hepsiburadan alınan arızalı HP Pavilion laptopa THH tarafından para iadesi yapılır mı?

KadirxiLeh

Femtopat
Katılım
10 Temmuz 2023
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Fazla zamanınız yoksa 2. paragraftan itibaren okuyabilirsiniz.

Arkadaşlar öncelikle selam. Geçtiğimiz ekim ayında Hepsiburada üzerinden HP Pavilion gaming notebook almıştım. Ürün yaklaşık 1 ay sonra sorun çıkarmaya başladı.

Sorun ise şu;
Ekran tamamen açılmamaya başlamadan önce normal kullanımda ekranda, fare imlecinde takılmalar ve görüntü donmaları oluşmaya başladı ama Windows çalışıyordu arkada çalan müziği FN tuşları ile kontrol edebiliyordum burdan anladım. Görüntü donunca mecburan açma tuşundan kapatıyordum laptopu, bazen açılmıyor 2-3 tekrardan sonra açılıyordu ekran.

Özetlemek gerekirse; laptopu açıyorum güç tuşu falan yanıyor ama ekran simsiyah görüntü yok ve fan sesi de gelmiyor bazen. Ben bu cihazı 2 defa garantiye yolladım ilk seferde ekranı değiştirdiler ve geldikten 3-4 gün sonra tekrar bozuldu.

2. seferde ise anakartı değiştirdiler, geldikten tam 12 saat sonra bozuldu. Şimdi tekrar göndereceğim ama değişim ve para iadesi hakkım ürünü almamdan 6 ay geçtiği için yokmuş sadece onarım hakkım varmış. Eminim bu sefer ki göndermemde de bozuk gelecek nesen anlamıyorum. Düşüncem ve sizlere danışmak istediğim konu şu ki Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurursam para iadesi veya bir sonuç elde edebilir miyim ne yapma mı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet teknik destek de öyle dedi ama laptopu alalı 6 ayı geçtiği için değişim/iade hakkım yokmuş.

Dostum eğer tekrardan arızalanır ise seçimlilik hakkı kazanıyorsun başkasının dediğine bakma caydırmak için yaparlar git ver THH'ye değişim istiyor isen belirt tamirden sonra arızalandığını belirt belgele.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
5.30 ve 6 dk arasında anlatıyor izlersen detaylı bilgi alabilirsin.
 

Geri
Yukarı