Her gün olsa yerim diyebileceğiniz bir yemek var mı?

Usta alakasız ama bir şey diyeceğim.
Kayseri insanları adam çarpıyor mu nasıl Kayseri şehrinde insanlar.
Hocam ben Kayseri'nin ilçesindeyim. Ama sık sık uğrarım merkeze. Genellikle iyiler, ülkemin insanı işte 😁 Gençlerini sevmiyorum ama. Çoğu Tiktokçu gibi. Onun dışında bir şey almak için iyice araştırmamız lazım. Yoksa çok pis kazıklıyorlar. Benim anladığım kadarıyla yazın iyi oluyorlar, kışınsa biraz gergin. O da doğal aslında. Popomuz titriyor Erciyes'in ayazı yüzünden. İlçelere daha da fazla soğuk vuruyor. Onun dışında benim gözlemlediğim kadarıyla Almancı çok oluyor memlekette niye bilmiyorum. Yemekleri çok güzel bu arada. Pastırma, sucuk, iskender, cıvıklı (kesinlikle yemeniz lazım), kebap vs. Klasik bir Anadolu şehri ve klasik insanlar. Dediğim gibi genellikle iyi ve yardımseverler. Birkaç mahallesi var, biraz sıkıntılı diye biliyorum. Üniversite okunur bana göre. Tabii sürekli sarı otlar ve dağlar görmeyi seviyorsanız 🙁

Hocam ben Kayseri'nin ilçesindeyim. Ama sık sık uğrarım merkeze. Genellikle iyiler, ülkemin insanı işte 😁 gençlerini sevmiyorum ama. Çoğu tiktokçu gibi. Onun dışında bir şey almak için iyice araştırmamız lazım. Yoksa çok pis kazıklıyorlar. Benim anladığım kadarıyla yazın iyi oluyorlar, kışınsa biraz gergin. O da doğal aslında. Popomuz titriyor Erciyes'in ayazı yüzünden. İlçelere daha da fazla soğuk vuruyor. Onun dışında benim gözlemlediğim kadarıyla almancı çok oluyor memlekette niye bilmiyorum. Yemekleri çok güzel bu arada. Pastırma, sucuk, iskender, cıvıklı, kebap vs. klasik bir Anadolu şehri ve klasik insanlar. Dediğim gibi genellikle iyi ve yardımseverler. Birkaç mahallesi var, biraz sıkıntılı diye biliyorum. Üniversite okunur bana göre. Tabii sürekli sarı otlar ve dağlar görmeyi seviyorsanız 🙁

Bizim burada (İstanbul) bakkalci Kayseri'li var, adam çok kaziklayici illallah ettim adamdan. Çok edepsiz, ahlaksız birisi. Müşteriye saygısı olmayan herifin teki.

Bizim burada (İstanbul) bakkalci Kayseri'li var adam çok kaziklayici illallah ettim adamdan çok edepsiz, ahlaksız birisi. Müşteriye saygısı olmayan herifin teki.

Hocam bence biraz üstüne gidin burada müşteriden korkarlar orada adam yeni ve baskınlık kuruyorsa bence siz baskıncı olun. Etrafında şikayet edin dükkanı falan Kayseri'de böyle adam yok. Ama dışarıda çok anlamıyoz biz bu işi.

Bizim burada (İstanbul) bakkalci Kayserili var adam çok kaziklayici illallah ettim adamdan çok edepsiz, ahlaksız birisi. Müşteriye saygısı olmayan herifin teki.
Maalesef hocam. Özellikle esnaflar, milleti çok kekliyorlar. Bazı insanlar da müşteri ile pek ilgilenmiyor orası da doğru maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı