Her gün preworkout kullanmak zararlı mı?

Ne kadardır pre alıyorsun, veya kahve içme alışkanlığın var mı? Eğer varsa her gün 1 ölçekten zarar gelmez ama yeni başlayacaksan yarım veya duruma göre çeyrek ölçekle başlaman iyi olur.
 
Hocam genelde gün içinde Türk kahvesi içtiğim olmuştur haftada 2-3 kez yeni başladım preworkout içmeye ilk defa çarşamba günü kullandım 1 ölçekti oda.
 
Selam, haftada 5 gün antrenmana gidiyorum. Her antrenman öncesi kullanmak zararlı olur mu? Preworkoutum bu PREFORCE PRO PRE-WORKOUT 700 GR 35 SERVIS

Bir de BCAA içiyorum spor sonrasında ancak içtikten sonra bacaklarda ve kalçada karıncalanma yapıyor normal midir?

BCAA SWISS BCAA GROWTH 8500
Hergün PRE içilmez. Çünkü vücut buna alışır ve Pre li haline bağımlı olur bıraktığın zamanda güç kaybı yaşarsın. Bundan dolayı haftada max 2 kere içmen yeterli.
 
Sağ olun hocam bilgilendirdiğiniz için haftada bir içeyim teşekkürler.
Evet hemde o içtiğin günün tadını çıkar. Ağır idman ve uzun süre yapabilirsin. Sırt veya göğüs girmeni öneririm o gün.
 
Her gün Preworkout kullanman vücutta alışkanlık yapacaktır. Kullanmayı kestiğin anda performans kaybı yaşayabilirsin. Tavsiyemce 1 hafta kullan 1 hafta kullanma, kendine göre aralık vererek kullan.
 
Her gün preworkout kullanman vücutta alışkanlık yapacaktır. Kullanmayı kestiğin anda performans kaybı yaşayabilirsin. Tavsiyemce 1 hafta kullan 1 hafta kullanma, kendine göre aralık vererek kullan.

Sadece 1 haftada 1 kullansam bir sorun olmaz herhalde? Haftada 1 kere.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı