psikolojimbozuldu
Picopat
Arkadaşlar kendimden büyüklere bir şey diyemiyorum. Ama gelmiş bugün bilerek üstümden 1 kova su boşalttı. Üstelik bunu 2 kere yapıyor. Komşu Allah'tan farkkettim. Kenara geçtim yani. Ne yapabileceksin ki? İnsan olsa yapmaz. Benim yerimde başka keko çocuk olacak güzel bir sövecek bak bakalım bir daha yapabiliyor mu? Bende bir şey demedim. Garajın üstündeki komşu bilerek ışıkları açık bıraktım. Görsün bakalım eskiden de anneme babama şikayet ediyordu. Neymiş arabasını çiziyormuş.
Keşke çizeydim. Dokunmadığım arabaya çiziyormuş diyormuş. Harbiden insanlara kötülük yarıyor ya. Dün de bisikletle gidiyorum önüme kırdı. Keko Tofaş'lı kızların yanında artistlik için bana bilmem ne çoçuğu ve anneme küfür edip kaçtı. Ya ben neden kötü olamıyorum? Ya böyle anlarda küfür gelmiyor. Bir de büyüklere saygımdan dolayı sövemiyorum. Allah karetsin böyle şeyi ya. Vallahi keko serseri çocuklar işini biliyor. Takip eder arabasını parkettince birgüzel pert ederdi. Kötülük yarıyor arkadaşlar insanlara ama yapmasını bilene.
Keşke çizeydim. Dokunmadığım arabaya çiziyormuş diyormuş. Harbiden insanlara kötülük yarıyor ya. Dün de bisikletle gidiyorum önüme kırdı. Keko Tofaş'lı kızların yanında artistlik için bana bilmem ne çoçuğu ve anneme küfür edip kaçtı. Ya ben neden kötü olamıyorum? Ya böyle anlarda küfür gelmiyor. Bir de büyüklere saygımdan dolayı sövemiyorum. Allah karetsin böyle şeyi ya. Vallahi keko serseri çocuklar işini biliyor. Takip eder arabasını parkettince birgüzel pert ederdi. Kötülük yarıyor arkadaşlar insanlara ama yapmasını bilene.
Son düzenleyen: Moderatör: