- Makaleler
- 1
Yaşin kaç? Gereksiz iletiler atma.Tek şey diyeceğim. Ne alaka? Ne ne alaka? Diyeceksin, yazdığın her şeye ne alaka?
Yaşin kaç? Gereksiz iletiler atma.Tek şey diyeceğim. Ne alaka? Ne ne alaka? Diyeceksin, yazdığın her şeye ne alaka?
O zaman göz ardı listesine al. Ve konuyu takipten çık.Yaşin kaç? Gereksiz iletiler atma.
Her şeye saygı duymak zorunda değiliz ancak insan haklarına, kişisel özgürlüklere, etik ve ahlaki değerlere saygı duymak toplumsal yaşamın sürdürülebilirliği için önemlidir. Bazı görüşler veya davranışlar, kişisel inançlarımıza veya değerlerimize uymasa da, başkalarına zarar vermedikçe ve insan haklarına saygı duyulduğu sürece kabul edilebilir olabilir. Ancak, bazı durumlarda, özellikle insan haklarına karşı işlenen suçlar veya ahlaki açıdan kabul edilemez davranışlar söz konusu olduğunda, saygı duymak yerine bu tür davranışlara karşı çıkmak gerekebilir.Hani bir söz var ya "sevmesen bile saygı duymalısın". Sizce bu söz doğru mu? Bence kesinlikle yanlış, sevmediğim bir şeye saygı duymak zorunda değilim, tabii saygı duymadığım kişinin hakları kısıtlansın falan demiyorum, o benden uzak dursun, ben de ondan. Beğenmedim tuşuna abananlar olacaktır, siz de bana saygı duyun.
Hani bir söz var ya "sevmesen bile saygı duymalısın". Sizce bu söz doğru mu? Bence kesinlikle yanlış, sevmediğim bir şeye saygı duymak zorunda değilim, tabii saygı duymadığım kişinin hakları kısıtlansın falan demiyorum, o benden uzak dursun, ben de ondan. Beğenmedim tuşuna abananlar olacaktır, siz de bana saygı duyun.
Hayır her şeye saygı duymak zorunda değil kimse. Ancak saygı duymak zorunda olmaması alay etmesi veya nefret etmesini işaret etmez. İnsanlar bu farkı anlayamıyor.
Kesinlikle, anlattığınız şeyi bir saattir bazı üyelere anlatmaya çalışıyorum, ama anlamıyorlar.Her şeye saygı duymak zorunda değiliz ancak insan haklarına, kişisel özgürlüklere, etik ve ahlaki değerlere saygı duymak toplumsal yaşamın sürdürülebilirliği için önemlidir. Bazı görüşler veya davranışlar, kişisel inançlarımıza veya değerlerimize uymasa da, başkalarına zarar vermedikçe ve insan haklarına saygı duyulduğu sürece kabul edilebilir olabilir. Ancak, bazı durumlarda, özellikle insan haklarına karşı işlenen suçlar veya ahlaki açıdan kabul edilemez davranışlar söz konusu olduğunda, saygı duymak yerine bu tür davranışlara karşı çıkmak gerekebilir.
Neden böyle genelleme yaptınız? Her eşcinsel birey aynı kişiliğe sahip değil. Bu bir tek eşcinseller için değil diğer şeyler için de geçerli. Tüm eşcinsel insanları aynı kategoriye sokmak ne kadar mantıklı?Hayır. Ben eşcinsellere
Neden böyle genelleme yaptınız? Her eş cinsel birey aynı kişiliğe sahip değil. Bu bir tek eş cinseller için değil diğer şeyler için de geçerli.
Olaya su yonden bakalim, sizin dininize saygi duyulmuyor. Siz naparsiniz? Ufak bir empati ile inanc ve fikirlere saygi duyulmasi gerektigini anlayabilirsiniz. Tum her şey size uymayabilir ama bu fikir baskasina uyar. Siz ona nefret ile yaklasirsaniz ozgurlugunu kisitlamis olursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.