Herkes dertlerini, problemlerini anlatsın ve dertleşelim

Başta gelecek kaygısı ve kendi paramla bile bir şey alamamam kendi paramı biriktirip bilgisayar alma hayalim vardı şu an elimdeki 13 senelik bir bilgisayar yeni bilgisayar hayaline kapılmışken kendi kendime bilgisayar işlerinde yazılımda kendimi geliştirdim. Nedense kendi paramı bilgisayar almak için harcamama izin vermiyorlar. Bakın kendi param yani onlardan istemiyorum. En son işlemci parası biriktirip alacaktım şu an işlemci alacak param var mutlulukla onlara söylemeye gidiyordum bir baktım önceden aldığım ekran kartını kasayı monitörü vs güç kaynağını başka birilerine satmışlar.

Engeller, sıkıntılar, problemler arkadaşım oldu. Artık sızlanmıyorum bile. Gönder gelsin ne varsa, daha fazla düşüremez hayat beni. :) Jimmy Duante'nin de dediği gibi:

Smile,
Though your heart is achin'
Smile,
Even though it's breakin'
When there are are clouds in the sky
You'll get by...
If you smile
Through your fear and sorrow
Smile,
And maybe tomorrow
You'll see the sun come shinin' through,
For you...

Abimi 8 yaşımdan beri görmüyorum ve psikolojik sorunları var. Babam kumarbaz ve annemi aldatıyor. Gelir olarak sadece emekli maaşımız var. Ben de üniversite okuyorum ve anneme iyi bir evlat olmak istiyorum. Ayrıca hayatımın sorunlarından kaçmak için kitap okumaya bayılırım. İnsan ruhuna dokunacak şeyler yapmalı..

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı