Herkes dertlerini, problemlerini anlatsın ve dertleşelim

Ne demiş forum sakinleri: Erkek adamın erkek sevgilisi olur.
"Aman aman aman pu pu aman aman"
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Akıllı telefonum yok ve oyun yapmayı çok sevmeme rağmen, insanlarla iletişim konusunda beceremiyorum. Hem parasız ve hemde faydasızım.

Motivasyonum yok ot gibi yaşıyorum. Eskiden bir hırsım vardı hayallerimin peşinde koşmak için gücüm vardı içimde bir ateş vardı ve ben o ateşi söndürdüm. Geri de yakamıyorum. Beni en çok bitiren şey yine kendimim. En kötüsü de bunların farkında olup hiç bir şey yapamıyor olmam. Sanırım uyuşturucu gibi bir bataklığa saplandım ama çıkamıyorum.
Tam olarak böyleyim:
Eki Görüntüle 631361
Aynı durumdayım. Üstelik bu durumdan rahatsız da olmuyorum.

Babamdan Bugatti istedim Lamborghini almış. Şu an sinirden patlamak üzereyim. Şaka maka sevdiğim kız başkasını seviyor onun sevdiği çocuk da başkasını seviyor çok ilginç bir şey bir de babam hep telefon meselesini erteliyor zaten telefonun parasını ben vereceğim burs almasam herhalde mülteci olacağım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı