Jessas
Hectopat
Bilmiyorum reis.Yaşınız küçükse, ergenliğe henüz girdiyseniz olabilir. Ben de çok yaşıyordum. Biraz da konuşmam, davranışlarım da etkiliydi ama başta yüzüm falan.
Bilmiyorum reis.Yaşınız küçükse, ergenliğe henüz girdiyseniz olabilir. Ben de çok yaşıyordum. Biraz da konuşmam, davranışlarım da etkiliydi ama başta yüzüm falan.
Beni reddeden kızı hala sevmem...
Unutamıyorum.Hocam, biraz klişe olacak fakat başka limanlara yelken açın derim, bu şekilde sadece kendinize zarar vermiş olacaksınız.(Olayı bilmiyorum fakat elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım.)
Rubik küpte hala 40 saniye altına inemiyorum.
Unutamıyorum.
Başka limanlara yelken açınca da rüzgar vuracak, yine alabora olacağım...
İki taraflı değildi.Hocam, yaranızı deşmek gibi olmasın fakat iki taraflı bir sevgi mi vardı(araya başkaları mı girdi)? Yoksa siz, platoniktiniz ve açıldınız da mı böyle oldu?
Ayrıca lütfen öyle düşünmeyin, hayatınızda sizden önemli kimse yok ve bunu asla unutmayın. Sizi öldürmeyen şey güçlendirsin. Şansınızı hep deneyin, alabora olacağım deyip, pes etmeyin.
İki taraflı değildi.
Platoniktim, açıldım. Red aldım.
Artık uğraşmam zaten. Kısmetse gelir bulur. O zaman hallederim. Biraz kafa dinleyeyim. Param da cebimde kalır biriyle çıkmayınca![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.