Herkes dertlerini, problemlerini anlatsin

Hocam, biraz klişe olacak fakat başka limanlara yelken açın derim, bu şekilde sadece kendinize zarar vermiş olacaksınız.(Olayı bilmiyorum fakat elimden geldiğince yardım etmeye çalıştım.)
Unutamıyorum.

Başka limanlara yelken açınca da rüzgar vuracak, yine alabora olacağım...

Unutamıyorum.

Başka limanlara yelken açınca da rüzgar vuracak, yine alabora olacağım...

Hocam, yaranızı deşmek gibi olmasın fakat iki taraflı bir sevgi mi vardı(araya başkaları mı girdi)? Yoksa siz, platoniktiniz ve açıldınız da mı böyle oldu?
Ayrıca lütfen öyle düşünmeyin, hayatınızda sizden önemli kimse yok ve bunu asla unutmayın. Sizi öldürmeyen şey güçlendirsin. Şansınızı hep deneyin, alabora olacağım deyip, pes etmeyin.

Hocam, yaranızı deşmek gibi olmasın fakat iki taraflı bir sevgi mi vardı(araya başkaları mı girdi)? Yoksa siz, platoniktiniz ve açıldınız da mı böyle oldu?
Ayrıca lütfen öyle düşünmeyin, hayatınızda sizden önemli kimse yok ve bunu asla unutmayın. Sizi öldürmeyen şey güçlendirsin. Şansınızı hep deneyin, alabora olacağım deyip, pes etmeyin.
İki taraflı değildi.

Platoniktim, açıldım. Red aldım.

Artık uğraşmam zaten. Kısmetse gelir bulur. O zaman hallederim. Biraz kafa dinleyeyim. Param da cebimde kalır biriyle çıkmayınca :)

İki taraflı değildi.

Platoniktim, açıldım. Red aldım.

Artık uğraşmam zaten. Kısmetse gelir bulur. O zaman hallederim. Biraz kafa dinleyeyim. Param da cebimde kalır biriyle çıkmayınca :)

En mantıklısı hocam, gene de biraz uğraşmak gerekiyor. Emeksiz yemek olmaz sonuçta. :)

@Samotne Ciasteczka Takıntı olabilir. Şöyle söyleyeyim, ben de aynı sizin gibi hiç beni tanımayan bir kıza açıldım ve reddedildim. Aklımdam 3 yıldır çıkmıyor ama bir sevgilim oldu yakın zamanda. Ne ben ona aşıktım ne o bana. Olgun, anlayışlı, iyi anlaşıyoruz diye çıktık. Sevgili de sayılmazdık belki ama. O dönem sevgi oluşmaya başlamıştı ve bir kere bile kontrol etmedim Instagram profilini. Ha 3-5 hafta sonra ayrıldıktan sonra yine kontrol etmeye devam ediyorum. Ne müzik zevki bana uyuyor kızın ne takıldığı ortamlar falan. Beyaz güzel yüzüne takıntılıyım ben. Aşık olmak çok başka bence. Karakterini de tanıyıp, dertler aşıp, birlikte vakit geçirip ona ruhen sımsıkı sarılmakla olur gibi geliyor aşk bana. Hiç yaşamadım bunu, ancak tahmin edebiliyorum bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı