Herkesi sahte sanmak

Aklınızdan çıkmıyor mu? Kendinizde bu tür şeyleri çok büyütmeyin. Benim uzun süreler zihinsel olarak yapmam gerektiğim şeyler oldu, hala oluyor ama gerçek hayatıma bulaştırmamaya çalışıyorum, zor ama yapıyorum.

Ne yapmam gerekiyor hocam şu an sizle konuşurken bile ya siz sahteyseniz diye düşünüyorum ya da hiçbir şey gerçek değilse diye.

Ne yapmam gerekiyor hocam şu an sizle konuşurken bile ya siz sahteyseniz diye düşünüyorum ya da hiçbir şey gerçek değilse diye.

Sizin yaşadığınız şeyler gene iyi, benim düşüncelerim fiziksel olarak da engelliyor beni, biraz karmaşık bir durum, ama başa çıkabiliyorum, önemli olanda tek bu, zaten insan çok büyük bir sıkıntısı olmadıkça aklındakiyle başa çıkamayınca benim gözümde iradesizin tekidir.

Sizin yaşadığınız şeyler gene iyi, benim düşüncelerim fiziksel olarak da engelliyor beni, biraz karmaşık bir durum, ama başa çıkabiliyorum, önemli olanda tek bu, zaten insan çok büyük bir sıkıntısı olmadıkça aklındakiyle başa çıkamayınca benim gözümde iradesizin tekidir.

Sonuç ne oldu hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı