Steam Hesabım çalındı

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi akşamlar arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Benim maalesef başlıktaki gibi Steam hesabım çalındı yani nasıl oldu anlamadım ilk defa başıma geldi hesap çalınması yani. Gmail'e e-posta geldi topluluk profili ödülü verdiniz diye, ilk başta ben yaptım galiba dedim ama sonra oturum açmaya kalktım oturum açmadı hiç ve de e-mail hesabımı da değiştirmişler kimse işte, maalesef yeni Steam hesabı açtım şimdi ama Steam destek talebine yeni hesapla mı müracaat edeceğim ve nasıl müracaat edeceğim, yardım edebilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sonraki adımda sizden bilgiler isteyecekler.
Yani şöyle bir ekran görüntüsü çıktı hocam bu anlaşılan artık hep çıkacak galiba anladığıma göre doğrusu bu iş ilk defa başıma geliyor birazcık meşakatli bir iş maalesef nereden başıma geldi yani anlamadım açıkçası.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-12 214324.png
    393 KB · Görüntüleme: 47
Yine alttaki seçeneği seçeceksiniz.
Birde burası nedir yani hocam,buraya çalınan hesabın parolasını mı gireceğiz yoksa yeni açtığımız hesabın parolasını mı gireceğiz orası birazcık karışık işte maalesef !!!!

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-12 215307.png
    401,2 KB · Görüntüleme: 37
Parolamı unuttum deyin.
Hocam yalnız parolamı unuttum dedim ama şöyle bir hata penceresi karşıma çıktı,bu nedir yahu Allasen hocam bu olmadı yanide acaba Steam mi engelledi desem olmaz herhalde birşey anlamadım gitti.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-12 220238.png
    394,2 KB · Görüntüleme: 40
Hocam biraz bekledikten sonra tekrar deneyin diyin.
Birşey soracağım galiba sizin 20:47'de konuda asıl bahsettiğiniz burası hocam,buradan sonra mı hesabı geri alacağız acaba oda galiba hocam geri alabilirsek pek bilmiyorum ama.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-12 221950.png
    349,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran görüntüsü 2025-03-12 222022.png
    498,1 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…