Steam Hesabım çalındı

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi akşamlar arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Benim maalesef başlıktaki gibi Steam hesabım çalındı yani nasıl oldu anlamadım ilk defa başıma geldi hesap çalınması yani. Gmail'e e-posta geldi topluluk profili ödülü verdiniz diye, ilk başta ben yaptım galiba dedim ama sonra oturum açmaya kalktım oturum açmadı hiç ve de e-mail hesabımı da değiştirmişler kimse işte, maalesef yeni Steam hesabı açtım şimdi ama Steam destek talebine yeni hesapla mı müracaat edeceğim ve nasıl müracaat edeceğim, yardım edebilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim hesabı hiçbir şey demeden geri verdiler:)
Aslında çok geçmiş olsun hocam,çok kötü birşey gerçekten benimkini ise birazcık zor geri verdiler zaman aldı yani hackleyen çocuk mu büyük adam mı kimse yani oyunlar eklemiş kutüphaneye ücretsiz oyunlar onlarda hesap birbirine girmiş yani ilk defa başıma geldi hocam sonra yani kurtuldu ama çok kötü gerçekten bu arada Zonguldak,Türkiye'den hacklenmiş yani birde hocam söyleyeceğim akıllı cep telefonu varsa sizde steam guard mobili yükleyin,bir cep telefonu kurtarmak için ve e-posta zaten vardır birde iki aşamalı kimlik doğrulama hocam diyorlar bir daha çalınmaması için yani maalesef tekrar geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı