Steam Hesabım çalındı

Orkun_Gamer1993

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayarım:
Asus Republic of Gamers GL553VD Notebook
Windows 10 Home Single Language Türkçe
Intel Core i7-7700HQ 4 CPU'S 2.8 GHz
16 GB
Intel HD Graphics Family 630 128 MB
Nvidia Geforce GTX 1050 4 GB.
Meslek
Pazarlama Perakende Sigortacılık Dalı
İyi akşamlar arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Benim maalesef başlıktaki gibi Steam hesabım çalındı yani nasıl oldu anlamadım ilk defa başıma geldi hesap çalınması yani. Gmail'e e-posta geldi topluluk profili ödülü verdiniz diye, ilk başta ben yaptım galiba dedim ama sonra oturum açmaya kalktım oturum açmadı hiç ve de e-mail hesabımı da değiştirmişler kimse işte, maalesef yeni Steam hesabı açtım şimdi ama Steam destek talebine yeni hesapla mı müracaat edeceğim ve nasıl müracaat edeceğim, yardım edebilir misiniz acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Faturaları buldunuz mu?
Faturalar yani arama kısmına defalarca baktım onlar muhtemelen silinmiş ve öldü maalesef üstüne sağlık olsun gitti faturalar.

Faturaları buldunuz mu?
Şey birde herşey için Allah Razı Olsun hocam,zaten zor kurtuldu yani bu dediğim gibi aslında ilk defa başıma geliyor işte bundan sonra tekrar güvenli bir e-posta,güvenli bir akıllı cep telefonu vede birde steam guard mobil koruma var onu koydum yani hocam.

Son düzenleme:
Sizin durum ne oldu hocam?

Bende arkadaştan bahsediyordum hocam yazıda evet inşallah arkadaşta kurtulmuştur, bilmiyorum kaç oyunu var ama o oyunlar gitmemiştir inşallah bakın yani hiçbir şey bedava değil(ücretsiz oyunları söylemiyorum)siz o oyunlara para ödüyorsunuz değil mi yani, millette gelip sizin hesabınızı hackliyor bunun Allah aşkına neresi adil benim o kadar oyunum gitti neredeyse ve de para ödedim değil mi sonuçta işte bu adil değil.

İyi akşamlar arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Benim maalesef başlıktaki gibi Steam hesabım çalındı yani nasıl oldu anlamadım ilk defa başıma geldi hesap çalınması yani. Gmail'e e-posta geldi topluluk profili ödülü verdiniz diye, ilk başta ben yaptım galiba dedim ama sonra oturum açmaya kalktım oturum açmadı hiç ve de e-mail hesabımı da değiştirmişler kimse işte, maalesef yeni Steam hesabı açtım şimdi ama Steam destek talebine yeni hesapla mı müracaat edeceğim ve nasıl müracaat edeceğim, yardım edebilir misiniz acaba?
Steam Desteğe Yazın Yardımcı Olurlar.

Steam desteğe yazın yardımcı olurlar.

Şey aslında Steam desteğe başvurdum benimkini kurtardılar ama benim sinirlendiğim aslında yazıdaki hocanın hesabı daha kurtulmamış yani ona üzüldüm, bir de vardır ki bu hesapları nasıl bu kadar dereceye kadar çalabiliyorlar az kalmıştı benim de hesabım gidecekti ve dolayında o kadar da oyun dediğim gibi sonuçta belli bir limit ödedik bunlar niye oluyor bu kadar anlam veremiyorum?

Şey aslında Steam desteğe başvurdum benimkini kurtardılar ama benim sinirlendiğim aslında yazıdaki hocanın hesabı daha kurtulmamış yani ona üzüldüm, bir de vardır ki bu hesapları nasıl bu kadar dereceye kadar çalabiliyorlar az kalmıştı benim de hesabım gidecekti ve dolayında o kadar da oyun dediğim gibi sonuçta belli bir limit ödedik bunlar niye oluyor bu kadar anlam veremiyorum?
Attıkları Herhangibi Bir Linke Tıkladınızmı?

Attıkları herhangibi bir linke tıkladınız mı?

O gün yok tıklamadım tabii yani dediğiniz gibi zaten çok sahte link var atılan bu kadar hesap çalınıyor çünkü sebebi arkadaşınkide dahil olmak üzere o kadar hesap yani. Bir de benim adıma topluluk ödülü vermişler ve de ücretsiz oyunlar eklemişler maalesef.

Geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti. Hesabın tüm şifrelerini değiştirdim, Steam envanterim patladı $700 dolarlık eşyalarım satıldı ve başka hesaba aktarıldı. Dava açtım, polise tutanak tutturdum 1 sene oldu ve hala bir cevap yok.

Anladım, topluluk ödülü verme işi nasıl oldu?

Evet yani hocam benim kontrolüm dışında oldu ilk önce benim Gmail'e e-posta geldi Steam yollamış yani senin hesaptan topluluk ödülü verilmiş bunu sen yaptıysan es geçebilirsin, sen yapmadıysan acil şifreni değiştir ben ise Allah Allah dedim e ne zaman ben topluluk ödülü verdim dedim sonra umursamadım pat sonra gitti hesapta maalesef.

Geçmiş olsun, benim de başıma gelmişti. Hesabın tüm şifrelerini değiştirdim, Steam envanterim patladı $700 dolarlık eşyalarım satıldı ve başka hesaba aktarıldı. Dava açtım, polise tutanak tutturdum 1 sene oldu ve hala bir cevap yok.

Geçmiş olsun evet sizin bayağı kötüymüş yani, peki kime dava açtınız yani?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı