Ubisoft Connect Hesabım hacklendi email ve parola değiştirildi

Ubisoft'a eğer ticket atarsanız 2 haftada geliyor cevap ben çok kez yollamıştım hepsine 15 günde cevap geldi Ubisoft hesabı gelir ama ne zaman cevap gelir bilinmez
Ben kullanıcı adını hatırlamıyorum sorun olurmu acaba. Pazar günü pc yi kullanabilcem oturum duruyorsa halletmeye çalışcam bilmiyorum

Ubisoft'a eğer ticket atarsanız 2 haftada geliyor cevap ben çok kez yollamıştım hepsine 15 günde cevap geldi Ubisoft hesabı gelir ama ne zaman cevap gelir bilinmez
knk otomatik bir şekilde hesabıma geçiş yaptı epic gamesdan dolayı gmaili falan görüyorum hepsini şuan destek talebine ssli bir şekilde yazdım şimdi göndericem inşalllah en kısa zamanda geri gelir instagram hesabımıda geri aldım. kaldı valorant hesabım onuda alırsam kurtulıcam bu illetten

knk 1 bana 1saatte geldi ve güvenemiyorum linke speedrunoguz istek atarsanız ordan hızlı bir iletişim kuralım. artık korkuyorum bir şeylere basmaya azoncede wp den 880li numara yazdu hi my meryem iş arıyormusunuz diye .d

Son düzenleme:
Bana 1 ayda cevap verdiler. Eğer yapmadıysanız İngilizce olarak destek talebinde bulunmakta fayda var daha kolay olur.
Ben şöyle çözdüm:
1. Ubisoft'un sitesine git.
2. en altta yer alan Support seçeneğine tıkla.
3. arama çubuğuna "account recovery" araması yap ve recovering Access to your Ubisoft account seçeneğine tıkla.
4. açılan sayfada "my Ubisoft account has been hacked or stolen" seç.
5. formu doldur ve gönder. Ben destek için hesap oluşturup öyle gönderdim o şekilde daha hızlı oluyormuş.
Çalınan hesabının eski bilgileri ve yeni bilgilerini biliyorsan bunları belirt. Ayrıca benim Steam'de Ubisoft hesabımla ilişkili oyun vardı. Steam üzerinden kanıt niteliğinde bir ekran görüntüsü alıp fotoğraf yükleme yerine ekleyebilirsin. Zaten sana cevap verdiklerinde muhtemelen isterler.

Steam üzerinden satın alma kanıtı bulmak için masaüstü uygulamasında şu adımları takip et:

Sağ üstte hesap adının yazdığı yere tıkla >
Ardından hesap detayları >
Satın alma geçmişini görüntüle >
Oyunu bul ardından oyunun bulunduğu alana tıkla (CTRL + F ile arama yapabilirsin) >
Sadece bir oyunun bilgileri lazım. Birden fazla oyun varsa aşağı in ve hangi ürünle ilgili sorun yaşıyorsunuz? Kısmından oyunu bul ve seç >
Ekran görüntüsü al ve kesinlikle hiçbir değişiklik yapmadan gönder. Başlat menüsünde sistem tarih ve saati yer alsın ve yakın zamanda alınmış olsun.

Hesabın sahibi olduğun anlaşılırsa senden daha önce hiçbir Ubisoft hesabında kullanılmamış bir mail adresi isteyecekler. Mail adresini verdiğinde hesabın mail adresi olarak onu ayarlayıp sana haber verecekler. Yeni email adresinden şifreni yenileyerek hesabını tekrar kullanabilirsin. Şifre yenileme maili gelmemişse şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre belirle.

@Burak Kulcanay @theidea1234

Bu sorunu çözmezse hiçbir şey çözmez😅

Dün birisi aynı şekilde benim hesabıma giriş yapmış 2 aşamalı güvenlik duvarını vs kaldırmış şifremi değişmiş Ubisoft supporta yazmıştım kısa ve öz mailime gelen mailleri de SS alıp attım bana şöyle cevap vermişlerdi. Ubisoft Support cidden çalışıyor mu yardımcı oluyorlar mı? Tonla oyun var hesabımda. Çoğu Ubisoft oyununu Steam'den aldım kanıt niteliğinde işlem numaralarını vs isterlerse verirler mi?
Screenshot_53.png
Screenshot_56.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_64.png
    Screenshot_64.png
    50,5 KB · Görüntüleme: 25
Bana 1 ayda cevap verdiler. Eğer yapmadıysanız İngilizce olarak destek talebinde bulunmakta fayda var daha kolay olur.
Ben şöyle çözdüm:
1. Ubisoft'un sitesine git.
2. en altta yer alan Support seçeneğine tıkla.
3. arama çubuğuna "account recovery" araması yap ve recovering Access to your Ubisoft account seçeneğine tıkla.
4. açılan sayfada "my Ubisoft account has been hacked or stolen" seç.
5. formu doldur ve gönder. Ben destek için hesap oluşturup öyle gönderdim o şekilde daha hızlı oluyormuş.
Çalınan hesabının eski bilgileri ve yeni bilgilerini biliyorsan bunları belirt. Ayrıca benim Steam'de Ubisoft hesabımla ilişkili oyun vardı. Steam üzerinden kanıt niteliğinde bir ekran görüntüsü alıp fotoğraf yükleme yerine ekleyebilirsin. Zaten sana cevap verdiklerinde muhtemelen isterler.

Steam üzerinden satın alma kanıtı bulmak için masaüstü uygulamasında şu adımları takip et:

Sağ üstte hesap adının yazdığı yere tıkla >
Ardından hesap detayları >
Satın alma geçmişini görüntüle >
Oyunu bul ardından oyunun bulunduğu alana tıkla (CTRL + F ile arama yapabilirsin) >
Sadece bir oyunun bilgileri lazım. Birden fazla oyun varsa aşağı in ve hangi ürünle ilgili sorun yaşıyorsunuz? Kısmından oyunu bul ve seç >
Ekran görüntüsü al ve kesinlikle hiçbir değişiklik yapmadan gönder. Başlat menüsünde sistem tarih ve saati yer alsın ve yakın zamanda alınmış olsun.

Hesabın sahibi olduğun anlaşılırsa senden daha önce hiçbir Ubisoft hesabında kullanılmamış bir mail adresi isteyecekler. Mail adresini verdiğinde hesabın mail adresi olarak onu ayarlayıp sana haber verecekler. Yeni email adresinden şifreni yenileyerek hesabını tekrar kullanabilirsin. Şifre yenileme maili gelmemişse şifremi unuttum seçeneğiyle yeni şifre belirle.

@Burak Kulcanay @theidea1234

Bu sorunu çözmezse hiçbir şey çözmez😅

Reis hala bu konuya bakar mısın bilmiyorum. Steam'den aldığım R6nun satın alım kanıtını, hesap bağlantısının kanıtını, Ubisoft Store satın alım işlemlerinin kanıtını, hırsızın yaptığı işlemlerin maillerini, hesabın değiştirilmeden önceki isim, mail, telefon numarasının, değiştirildi keten sonraki ismini kanıt olarak sundum fakat beni hala doğrulayamadıklarını söylüyorlar. Senin aklına gelen kullanabileceğim başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Reis hala bu konuya bakar mısın bilmiyorum. Steam'den aldığım r6nun satın alım kanıtını, hesap bağlantısının kanıtını, Ubisoft Store satın alım işlemlerinin kanıtını, hırsızın yaptığı işlemlerin maillerini, hesabın değiştirilmeden önceki isim, mail, telefon numarasının, değiştirildi keten sonraki ismini kanıt olarak sundum fakat beni hala doğrulayamadıklarını söylüyorlar. Senin aklına gelen kullanabileceğim başka bir şey var mı? Şimdiden teşekkür ederim.

Aynı sorunu benden yaşıyorum. 07.06.2025 - 15:34 adamlara direk hesabın calındıgı zamanı yazıyorum. Ama aptallar doğrulayamadık gibi basit cumleler kullanıyorlar. 2018'den beri oynadığım oyun, 300 seviye oldu. Tüm karakterler acık ama rezalet bir destekleri var.

Attıkları mailde bu:

Kod:
Hello there,

Thank you for confirming that you did not have access to the email and account.

I acknowledge that you are experiencing difficulty logging into your Ubisoft account and are in need of assistance.

Ubisoft takes account security very seriously. Following your request to make modifications to or share information from a Ubisoft Account, we have conducted a thorough security review. Unfortunately, we were unable to verify that you are the owner of the account in question. To protect the security of the account, we will be unable to assist you further in this instance. Should the situation evolve and you obtain new information or access that could help to confirm your identity, please open a new request.

As we have attended to this request, we will be marking this case as closed. However if you need help in a different matter, you can reopen this case or create a new case and we will assist you accordingly.

Sincerely,
Ubisoft Support
You are receiving this communication because a Ubisoft Account recovery was requested.
To continue the recovery process, please reply directly to this email.
If you have additional information to offer on your recovery request, or your case has been closed in error, we kindly ask that you reply directly to this email rather than submitting a new recovery request.
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 2 days.
We appreciate your patience and are looking forward to getting you back into our games!

Cok fazla mail atıp dozu artırırsanız da bu cevabı verıyorlar.

Hello,

I understand your concern about recovering a Ubisoft account and I do apologize for the frustration being caused by the outcome of this case.

However, please be aware that at Ubisoft Support, we have a five-strike policy in place to address unproductive behaviour, such as failure to accept the outcome of this case. This is your strike number [1]. We kindly ask you to bear in mind that continued unproductive behaviour may result in the closure of your case.

Ubisoft takes account security very seriously.

Following your request to make modifications to or share information from a Ubisoft Account, we have conducted a thorough security review.

Unfortunately, we were unable to verify that you are the owner of the account in question. To protect the security of the account, we will be unable to assist you further in this instance.

Should the situation evolve and you obtain new information or access that could help to confirm your identity, please open a new request.

Regards.
Ubisoft Support
You are receiving this communication because a Ubisoft Account recovery was requested.
To continue the recovery process, please reply directly to this email.
If you have additional information to offer on your recovery request, or your case has been closed in error, we kindly ask that you reply directly to this email rather than submitting a new recovery request.
We will assume your issue has been resolved if we do not hear from you within 2 days.
We appreciate your patience and are looking forward to getting you back into our games!

Beş para etmez bir sistemleri var.

Son düzenleme:
aynı olay başıma geldi şifremi ve mail adresimi çalan kişi değiştirmiş. Hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Epic game ubisoft bağlantısını kaldırdı. Fakat ubisoftun da aynı işlemi yapması gerekiyor ama yapmıyor. Çözüm bilen var mı?

Aynı olay başıma geldi şifremi ve mail adresimi çalan kişi değiştirmiş. Hiçbir şekilde hesaba giriş yapamıyorum. Epic Games Ubisoft bağlantısını kaldırdı. Fakat Ubisoft'un da aynı işlemi yapması gerekiyor ama yapmıyor. Çözüm bilen var mı?

10 farklı talep gönderdim. 20 tane mailleşme yaptık. Steam, Epic Games satın almaları, oyun içi resim ve videoları vs. bir dünya bilgi paylaştim. Ama hicbirinden olumlu dönüş yapmadılar.

Hesabı geri almaktan vazgeçtim hesabı kullanmasınlar diye kapattırma ile uğraşacağım.
Ben kullanamıyorsam kimsede kullanmayacak.

10 farklı talep gönderdim. 20 tane mailleşme yaptık. Steam, Epic Games satın almaları, oyun içi resim ve videoları vs. bir dünya bilgi paylaştim. Ama hicbirinden olumlu dönüş yapmadılar.

Hesabı geri almaktan vazgeçtim hesabı kullanmasınlar diye kapattırma ile uğraşacağım.
Ben kullanamıyorsam kimsede kullanmayacak.
Ben ubisoft üzerinden oyun satın almadım. Steam ya da epic game üzerinden hepsi. Ama ilişkili hesap olduğu için oyunu açmaya çalıştığımda çalınan hesaba bağlanmaya çalışıyor.

Ben Ubisoft üzerinden oyun satın almadım. Steam ya da Epic Games üzerinden hepsi. Ama ilişkili hesap olduğu için oyunu açmaya çalıştığımda çalınan hesaba bağlanmaya çalışıyor.

Evet, benim durumda aynisi, Steam'den aldim. Ubisoft hesabına bağlanmaya çalışıyor. O sırada degistirilen mailin bir kısmı gözüküyor. Bununda görselini paylaştim. Yine de doğrulama yapamadilar. Attiğim mailin örnegini paylasabilirim.

Evet, benim durumda aynisi, Steam'den aldim. Ubisoft hesabına bağlanmaya çalışıyor. O sırada degistirilen mailin bir kısmı gözüküyor. Bununda görselini paylaştim. Yine de doğrulama yapamadilar. Attiğim mailin örnegini paylasabilirim.
Bana da şimdi cvp geldi. Mail gönderiyorlar ama bana gelmiyor. Siz değiştirilen mailin bir kısmını nerden görüyorsunuz?

Bana da şimdi cevap geldi. Mail gönderiyorlar ama bana gelmiyor. Siz değiştirilen mailin bir kısmını nereden görüyorsunuz?

Benim Steam üzerinde Rainbow hesabım bağlıydı. Uconnect ile giriş yapmadan Steam'den açmaya çalıştığında bir anda ekranda çıktı. Hızlıca SS'ini aldım. Bunu birkaç denemeden sonra görebildim.
İlk bağlamaya çalıştığımda görmemiştim.
Hatta bir an oyun açılıyor diye heyecanlanmıştım.

İnternette çok fazla bunun hakkında yorumlar var çoğu kullanıcı hesabını geri alamamış. Reddit platformunda bazıları geri alabilmiş pes etmeyin vesaire diye yazıyor ama şu ana kadar gördüm kesinlikle hesap geri alınamayacak gibi görüyorum.
En azından bu sıralar çok fazla böyle hacklenme olayları var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı