Ben kullanıcı adını hatırlamıyorum sorun olurmu acaba. Pazar günü pc yi kullanabilcem oturum duruyorsa halletmeye çalışcam bilmiyorumUbisoft'a eğer ticket atarsanız 2 haftada geliyor cevap ben çok kez yollamıştım hepsine 15 günde cevap geldi Ubisoft hesabı gelir ama ne zaman cevap gelir bilinmez
knk otomatik bir şekilde hesabıma geçiş yaptı epic gamesdan dolayı gmaili falan görüyorum hepsini şuan destek talebine ssli bir şekilde yazdım şimdi göndericem inşalllah en kısa zamanda geri gelir instagram hesabımıda geri aldım. kaldı valorant hesabım onuda alırsam kurtulıcam bu illettenUbisoft'a eğer ticket atarsanız 2 haftada geliyor cevap ben çok kez yollamıştım hepsine 15 günde cevap geldi Ubisoft hesabı gelir ama ne zaman cevap gelir bilinmez
knk 1 bana 1saatte geldi ve güvenemiyorum linke speedrunoguz istek atarsanız ordan hızlı bir iletişim kuralım. artık korkuyorum bir şeylere basmaya azoncede wp den 880li numara yazdu hi my meryem iş arıyormusunuz diye .dUbisoft'a eğer ticket atarsanız 2 haftada geliyor cevap ben çok kez yollamıştım hepsine 15 günde cevap geldi Ubisoft hesabı gelir ama ne zaman cevap gelir bilinmez
Son düzenleme: