Birinin yanına tanışmaya gittiğinde kimse seni yargılamaz kankam. Git konuş insanlarla, kaybedeceğin hiç bir şey olmaz. Yalnızlık herkes için güzel değildir. Ben seviyorum yalnız olmayı, 1-2 tane arkadaşım var. 7 milyar insanın olduğu bir dünyada istesen de yalnız kalamazsın. İllaki anlaşabileceğin bir arkadaş, aşık olabileceğin bir kız bulabilirsin. Yinede ben kimseyle konuşmak istemiyorum diyorsan bekle hayat karşına birilerini çıkarsın. Hayat karşına birilerini çıkarsın diyorum ama o iş bilgisayar başında oturarak olmaz. Anlaşabileceğin birisiyle karşılaştığında onunla konuşmazsan böyle konular açmaya hep devam edersin.Çok utanıyorum. Asosyalim. Konuşkan değilim. Konuşmayı ilk başlatan ben olmuyorum. Karşı dan tepki bekliyorum. Neden hiç arkadaşım yok? Bana tavsiye verir misiniz?
Aslında bakarsan cevabı içinde saklı. Kendini konuşmaya zorlamalısın.(Bunu basit bir şeymiş gibi söylüyorum sanırım.) Aynı şekilde bende oyunda senin gibi biriyle tanışmıştım. DC den konuşmak için iki gün dil döktüm. Şimdi ise en samimi arkadaşlarımdan biri. Ama ben ne kadar dil döksemde o arkadaşım o gün Dc de konuşmaya karar vermeseydi bugün bu kadar samimi olmazdık. Yani karşı taraf senle arkadaş olmak istese bile sende bir adım atmak zorundasın bence. Kendini zorla. Fazladan herkes arkadaş ister. Bunu düşünürek konuşmaya çalış.Çok utanıyorum. Asosyalim. Konuşkan değilim. Konuşmayı ilk başlatan ben olmuyorum. Karşı dan tepki bekliyorum. Neden hiç arkadaşım yok? Bana tavsiye verir misiniz?
Soruyu sonda sormuşsun ama cevabını başta kendin vermişsin zaten. Utangaçsın , konuşmayı sevmiyorsun , karşıdan tepki bekliyorsun... Böyle birisiyle arkadaş olmayı kimse istemez o yüzden bu özelliklerinden kurtulacaksın önce.Çok utanıyorum. Asosyalim. Konuşkan değilim. Konuşmayı ilk başlatan ben olmuyorum. Karşı dan tepki bekliyorum. Neden hiç arkadaşım yok? Bana tavsiye verir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.