Hiç arkadaşım yok

@KeyN_N Kimsenin öyle bir çabası yok, eğer beni düşünerek söylediysen kendimden de örnek verdim. Tek amacım var şimdilik, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım yok.

Ne dostluğa, ne sevgiye hatta saygıya bile. 2-3 ay içerisinde kurtulacağım diyebilirim :)

@KeyN_N Kimsenin öyle bir çabası yok, eğer beni düşünerek söylediysen kendimden de örnek verdim. Tek amacım var şimdilik, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım yok.

Ne dostluğa, ne sevgiye hatta saygıya bile. 2-3 ay içerisinde kurtulacağım diyebilirim :)

Hayır senle alakası yok. Hatta size katılıyorum.
Edit: Bu arada kurtulacağım derken hocam. Kendinize kötü bir şey yapmayında.

@KeyN_N kimsenin öyle bir çabası yok, eğer beni düşünerek söylediysen kendimden de örnek verdim. Tek amacım var şimdilik, onun dışında hiçbir şeye ihtiyacım yok.

İkiniz de saygı duyulacak insanlarsınız bence 😊

Böyle devam edersen yakında psikolojin yüzünden intihar edersin zaten. O yüzden hayatını yaşa diyeyim. Konuya cevap istiyorsan yazdığın mesajda kendin ne yapmadığını yazmışsın. O mesajdaki yapamadıklarını yapman lazım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı