Hiç dolandırıldınız mı?

4 Yıl önce bilgisayar hakkında hiçbir şey bilmiyordum Quad serisi işlemcim ve R5 230 Ekran kartlı bilgisayarım vardı iyi kötü oynuyordum ekran gelmemişti gitmiştim bilgisayarcıya götürmüştüm 6 GB RAM vardı içinde adam RAM'in yanmış deyip yapmıştı ve 300 TL istemişti 1-2 ay sonra Minecraft'ta bile kasmaya başladı sonra bilgisayar özelliklerine Baktım 2 GB RAM, Core 2 Duo E4700, HD 3450 Her şeyimi çalıp değişmişti o günden beri bilgisayarlara ilgim var ve her şeyini araştırıp öğreniyorum.
 
Küçüktüm daha bir serverda Sky block oynuyordum bayağı büyüktü ada sonra bir adam bu adayı verirsen Premium hesap vereceğim demişti bende inanmıştım büyük bir hevesle verdiği şifreyi girdim hiçbir şey olmadı :(
 
Dolandırılmaya girer mi bilmem fakat Steam'den parasını havale yoluyla ödediğim oyun kütüphaneme gelmemişti. 24 TL çöp oldu.
 
Profilinde 13 yaşında olduğunu yazıyor. Demek ki 11 yaşında 300₺ borç verip 13 yaşındaki birini de döverek 500₺ almışsın. Helal olsun.
Hocam 7. sınıftaydım o zamanlar. Arkadaşımın motosikleti bozulmuştu. Bende de bol bol nakit para vardı. Al dedim, 2 ay sonra getirirsin. 1 ay sonra çocuk okul değiştirdi. Ondan sonra sosyal medya hesaplarını kapattı. 3 ay önce markette gördüm. Çocuğa hafiften çarpıp "Dışarı gelsene bi'." dedim. Sonra ara mahallede bi' güzel dövüp sinirimi attım, paramı da aldım. O günden beri kimseye borç vermem.

Not: Çocukla yaşıtız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı