Hiç dolandırıldınız mı?

Hiç dolandırıldınız mı? Dolandırıldıysanız sizi kim dolandırdı ve ne kadar bir meblağ dolandırıldınız?

Ben Plati.ru sitesinde 20 TL dolandırıldım.
Ben 5 tl dolandırılmıştım. Discorddan key alıcaktım. Adamlara baya güvenmiştim baya tanınıyorlardı isim vermeyeyim. Almıştım hem engelleyip hem discorddan banlamışlardı.
 
Küçükken MSN zamanları Metin 2 oynardım, oyunda tanıştığım bir çocuk MSN'den beni eklemişti ve "ben GM'yim, hesabını bana ver; içine item dolduracağım, vermezsen seni banlarım." demişti, 8-9 yaşlarındaydım o zaman, hesabı verdim ve şifresinin değiştirildiğini gördüm. Şifreyi zor bela geri aldıktan sonra binbir emekler vererek kastığım 34 level saçı kırmızı boyalı savaşçı çarımı acımadan silmişti. Hala unutmuyorum.
 
3'Ya da 4. sınıfta beyblade patlama yapmıştı okulumuzda fayans bir alanda kapıştırırdık ortasına takılan bizim çiçek dediğimiz parçalardan vardı bende sarısı vardı onun bir abiyle takas yapacaktık lafta neyse aldı eline bakarken zil çaldı herkes aşağıya iniyor fayans alandan bu da hızlıca indi ben arkada kalınca yetişemedim büyük okul binasına kadar koştu sonra kalabalıkta kayboldu yetişemedim o zamanlarda çok üzmüştü beni.
 
Facebook'da kupon verip iddia kazandırıyorum diyenlere dikkat edin. 100 TL dolandırılmıştım. Tabi beni engelledi falan. Bir müddet sonra iddiayı bıraktım tabii, yıllardır oynamıyorum. :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı