Hiç dolandırıldınız mı?

Dolandırıldınız mı?

• Evet

Oy: 19 61,3%
  • Hayır

Oy: 12 38,7%

• Oy verenlerin toplamı
    31
Merhaba.

Hiç dolandırıldınız mı? Dolandırıldıysanız kaç kere?

Bana soracak olursanız 3 kere dolandırılmıştım, o da iddia meselesinden dolayıydı. :D

Dolandırıcılık diye geçer mi bilmem ama kapadokyaya arkadasım ile geziye gitmiştik İstanbul'dan bir otel ayarlamıştı goturen kişiler otele gitmeden yok otel 5 yıldızlı yok havuzlu yok o yok bu diyorlardı otele bir gittik her yerde bocekler falan parasını odeyenlerde mecbur kaldılar orada biz çıktık otelden saat 10 geliyordu dışarıda kalmıştık sonra orada bir esnaf vardı yemek yedirdi sonra oraya bakan belediye başkanını aradı bize o saate İstanbul'a donus bileti ayarlamışlardı vallahi hiç unutmam o anımı.😃

Ulan İBB kartı kullanıyordum öğrenci kartı çıkarayım daha ucuza binerim dedim, başvururken yanlış siteye tıklamışım 5 bin lira bindirdiler o gün bu gündür öğrenci kartı kullanmıyorum korkuyorum başvurmaya.

Dolandırıcılık diye geçer mi bilmem ama kapadokyaya arkadasım ile geziye gitmiştik İstanbul'dan bir otel ayarlamıştı goturen kişiler otele gitmeden yok otel 5 yıldızlı yok havuzlu yok o yok bu diyorlardı otele bir gittik her yerde bocekler falan parasını odeyenlerde mecbur kaldılar orada biz çıktık otelden saat 10 geliyordu dışarıda kalmıştık sonra orada bir esnaf vardı yemek yedirdi sonra oraya bakan belediye başkanını aradı bize o saate İstanbul'a donus bileti ayarlamışlardı vallahi hiç unutmam o anımı.😃

Ben Instagram'dan bir çekilişe katılmıştım. Aslında çekiliş değil de 500 TL'ye maç kupon veriyorlardı işte 1 milyon kazanç 2 milyon kazanç gibi benim de dikkatimi çekti sazan gibi atlamıştım. Neyse adamla güzel güzel konuşuyoruz, 500 TL atmıştım hiç unutmuyorum sonra 2 3 saat geçti aradan özelden mesaj attı işte "Tebrikler 3 milyon kazandınız" şeklinde bende sevinmiştim tabii dedim havadan 3 milyon geldi diye. :D

Sonra adam iletişime geçti işte bilmem ne kadar yatırmanız gerekiyor muhasebe sizi sıraya alacak falan dedi 15 16 bin TL küsur para istemişti bende o kadar yoktu tabii göndermeyince tehdit mesajları yağdırdı işte icraya veririz seni dava ederiz gibisinden. Adamla uzlaşamadık sonra avukatlarıma iletiyorum dedi konuyu kapattı. Ertesi gün X bir hukuk firmasından mesaj geldi işte adım falan yazıyor icra memurları gelecektir yönlendirilmiştir, yol masrafı eklenecektir 100 bin küsur ödemem gerektiği yazıyordu. Bende hemen araştırdım tanıdığım bir savcı arkadaşım vardı onunla irtibat kurdum oda araştırdı böyle bir şeyin olmadığını ve dolandırıcıların ağına düştüğümde tespit edilmişti ki işin peşini bırakmamıştım.

Fakat 1 ay sonra yakalandıklarını öğrendim baskın falan yapmışlar ama adamlar güzel tezgah kurmuş harbiden. Benim de anım böyleydi. :D

Lenovo yetkili servis diye bir siteye laptop’ı teslim ettim, polisle tehdit etmeden 1-2 ay boyunca laptop’ı vermediler. En azından ellememişlerdi DVD okuyucusundaki diskim falan duruyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı