Hiç ekipman kırdınız mı?

Oyunlarda bazen çok tilt olabiliyorsunuz bazen toxic adama bazense şansızlığınıza.
Siz hiç sinirlerinize hakim olamayıp ekipman kırdınız mı?
Ben kırmadım ama teşebbüs ettim, maalesef Türkiye sınırları içinde yaşıyoruz ve bir ekipman çok pahalı.

Çok iyi hatırlarım odamdan çıkmayıp CS oynadığım günleri. Saatlerce oturur rekabetçi atardım. Haliyle hile vs gelincede sinirden yaptığım delilikler olurdu. 100 150 TL arası bir şeydi kırdığım kulaklık.
 
Oyun oynarken hiç ekipman kırmadım fakat Cs Go oynarken fareyi 1-2 kere sinirden sertçe masaya vurmuşluğum var, bir etkisi olmamıştı ama. Fakat 6-7 yıl kadar önce web sayfası açarken bile kasan bir laptopumun ekranına sinirden yumruk atıp çatlaşmışlığım var :D
 
Akşam ne oldu peki sordu mu tableti annen?
Annem işten gelmek üzereydi. 2-3 saat düşünme sürem olduğu için iyice kafa yorulmuş bir planla durumu kurtarmıştım(!) Evvelsi gün komşulara gitmiştik. Geri geldiğimizde çöp poşetinin yanına tabletimi koymuştum. Sonrasında babam yurtdışında olduğundan ve ikimiz de evde sıkıldığından annem poşet ile çantasını alıp teyzeme gitmiştik. O günün sonunda eve geldiğimizde tablet hala masanın üstündeydi ve o akşam tableti masadan alıp kitapların arasına koyup hiç kullanmadan yatmıştım. Yani annem o olayın öncesindeki gün tableti komşudan sonra hiç görmemişti. Ben de tableti çantası yerine poşete koymuş olabileceğini söyledim. Vicdan azabı ile sonraki hafta Almanya'dan PS Vista aldırmıştı annem babama. Çok alakasız cihazlar ama alındığı gün çok güzel bir gündü. :) O yaşta kötü hissetmemiştim. Uzun zaman sonra konuyu anlattığımda beraber gülüşmüştük. Olay tatlı bir şekilde kapanmış oldu.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı