Hiç haksız yere kısıtlama yediniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abimle aynı bilgisayarı kullandığımız zaman o kendi hesabına girdiğinde çoklu üyelikten dolayı onun hesabı ile benim hesabım birleştirilmiş 1 ay da ceza yemiştim. Bir daha da Sosyali kullanmadı kendisi.

1594229261708.png

Şu arkadaşı bir kontrol edin isterseniz. :) İlk cezası olmasına rağmen 1 hafta ban yemiş falan :)
Yukarıdaki makalede yorumu mevcut. Şans eseri denk geldim :D

İkinci el bölüm yasağı🤮

Konu sahibinden izin alarak ürün için belirlediği fiyat hakkında görüşlerimi bildirmiştim. Hatta kendiside bana olumlu geri dönüş yapmıştı. Bir baktık ban yemişiz. Adam satışını baltalamadım bir şey yapmadım. Bu arada ikinci el bölümüne gelip milletin satışını baltalayanların ceza almasını doğru buluyorum.

Bir başka şey ise X moderatörü 1 gün ban atıp Y moderatörünün gelip 1 ay yapması garibime gidiyor.

Ve son olarak bu mesajımdan uygunsuz üslup cezası yemek. Yazıyorum ama inşallah ban yemeyiz.

"Baştaki zat izin vermez gibi duruyor izleyip göreceğiz. Yok it demiş miş az bile demiş."

Hangileri? Kontrol edelim :)
Tam cümleleri ve konuları hatırlamıyorum ve büyük ihtimalle bulamam ama verdiğim bilgiler şunlardı:

1- PS3 "çoğu oyunu" 720P 30FPS oynatır. (PS3 sahibiyim ve şahsen öyle oynuyorum. Nasıl yanlış anlamadım 😀)

2- İ3 9100F ve H310 anakartı olan biri RAM neden 2666MHz değil 2400MHz çalışıyor demişti ve ben de ona anakartının sadece İ5 ve üstü işlemcilerle 2666MHz desteklediğini ve İ3 ve altı ile en fazla 2400MHz kullanabileceğini yazmıştım. Bu da yanlış bir bilgi değil ve yüzlerce konuda daha bunu yazdım.

3- Yazdığım mesaj S7 Edge hızı ile alakalıydı ve cihazı zamanında kullanan biri olarak biraz kötülemiştim. Buna kesin doğru bilgi diyemem ama sonuçta benim düşüncemdi ve bence bu cezayı hak etmiyordu.

Eki Görüntüle 610399

Şu arkadaşı bir kontrol edin isterseniz. :) İlk cezası olmasına rağmen 1 hafta ban yemiş falan :)
Yukarıdaki makalede yorumu mevcut. Şans eseri denk geldim :D
İlk ceza olması fark etmiyor. Cezanın neden kaynaklandığı önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı