Hangi arkadaşa? Görüşler bilgi değildir çünkü.Arkadaşa öznel mesaj yüzünden ceza vermişsiniz.
Hangi arkadaşa? Görüşler bilgi değildir çünkü.Arkadaşa öznel mesaj yüzünden ceza vermişsiniz.
Bu da saçma olmuş.Her türden konu var ahlak dışı. Bereket mümin kardeşlerim var onlarla yazışıyorum.
www.technopat.net
Yetkililer başka tespit yöntemlerinin de olduğunu söylemişlerdi. Bir seferinde ayrı şehirlerde yaşayan iki farklı üyenin hesapları da bir hata sonucu birleştirilmişti.Böyle bir hata yapılmasının imkanı var mı? Çoklu hesap, sadece IP adresi üzerinden mi tespit ediliyor?
Tam cümleleri ve konuları hatırlamıyorum ve büyük ihtimalle bulamam ama verdiğim bilgiler şunlardı:Hangileri? Kontrol edelim![]()
İlk ceza olması fark etmiyor. Cezanın neden kaynaklandığı önemli.![]()
NVIDIA RTX 3070 ve 3070 Ti Özellikleri Sızdırıldı
RTX 3070 serisine ait sızdırılan iki ekran kartı birbirine yakın teknik özelliklere sahip görünüyor. Yeşil ekibin yaklaşan RTX 3000 serisi gün geçtikçewww.technopat.net
Eki Görüntüle 610399
Şu arkadaşı bir kontrol edin isterseniz.İlk cezası olmasına rağmen 1 hafta ban yemiş falan
Yukarıdaki makalede yorumu mevcut. Şans eseri denk geldim![]()
Evet öyle ama yine de ulaştırayım dedim size. Malum rapor edemiyorum.İlk ceza olması fark etmiyor. Cezanın neden kaynaklandığı önemli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.