Sizin hesapta kullandıysa zaten %100 ondan hocam. Onu kaldıramazsınız. Üzgünüm.Ona bakacağım hocam ama arkadaş(hesabımı verdiğim arkadaş) skinchanger kullanmış büyük ihtimal ondan galiba.
Sizin hesapta kullandıysa zaten %100 ondan hocam. Onu kaldıramazsınız. Üzgünüm.Ona bakacağım hocam ama arkadaş(hesabımı verdiğim arkadaş) skinchanger kullanmış büyük ihtimal ondan galiba.
Sizin hesapta kullandıysa zaten %100 ondan hocam. Onu kaldıramazsınız. Üzgünüm.
Hocam oyunda artık o hesap ile VAC korumalı serverlara giremezsiniz. Oyunla bir ilgisi yok. Steam hesabınız üzerinden banlandınız. Yani rekabetçi, yoldaş, basit eğlence, ölüm maçı, silah yarışları ve VAC korumalı topluluk sunucularına o hesap ile giremeyeceksiniz. Tek çareniz başka bir Steam hesabı kullanmanız.Sağ olun hocam oyunu silip tekrar yüklersem oynayabilecek miyim peki.
Evet arkadaşım da suçsuz yere yemişti açıldı sonradan otomatik beklemek tek çözüm.VAC yasaklamaları kalıcıdır, tartışmaya açık değildir ve Steam Destek tarafından kaldırılamaz. Eğer VAC yasaklamasının bir hata sonucu verildiğine karar verilirse otomatik olarak kaldırılacaktır.
Geçmiş olsun.
Skinchanger kullanılmış hocam hesabında.. Bende öyle düşünüyordum öğrenene kadar.Evet arkadaşım da suçsuz yere yemişti açıldı sonradan otomatik beklemek tek çözüm.
6000 saattir başıma gelmedi dostum maalesef. Nedense şu oyundan hep 100-200 saatlik insanlar durduk yere ban yiyor ilginç.![]()
Arkadaşlar bugün Steam'ı açtığımda bir bildirim vardı, bildirimi açtığımda VAC ban yediniz diye uyarı çıktı ancak hiç hile kullanmadım yemin bile edebilirim. 1 hafta önce kuzenim de ban yedi, o da hiçbir şey yapmadı ben kefilim. Banı kaldırmanın yolu var mı? Hiçbir şey yapmadığım halde ban yemek insana koyuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.