Hiç ölümden döndüğünüz bir an oldu mu?

Dostlar ufakken yola deli gibi koştuğumuz bir günde araba bana vurdu o sırada zıplamasaydım çok büyük ihtimalle bacaklarım kırılırdı zıplama dediğimde normal zıplama değil sileceğe kollarım geldi.Yani Allah korudu şükürler olsun ki.
 
Aklıma geldi bunuda ekliyim.
4 tekerli bisikletimle yokuş aşağı inmiştim. Yokuşu bisiklet ile çıkamıyordum bu yüzden koşa koşa tepeye çıkarmaya çalıştım. Şapkam önüme geldi, göremiyordum ama yol ezberimde.
Sen koş koş, duran arabanın aynasına kafayla gir.
Güneş battığında yolun ortasında duran taksici beni uyandırdı. İyi olduğumu söyleyip eve gittim. Şapkam kayıptı ama meğersem alnım şiştiği için görememişim.
 
4 Sene önce bisiklet sürerken arabanın bana çarpmasıyla takla attım. Havadayken bilincim gitti zaten yere düştüğümü hatırlamıyor gibiyim hayal meyal. Yerde 5-6 metre sürüklendim. 3 adet kaburga kemiğim, sağ ayak bileğim ve köprücük kemiğim kırıldı. Hastanede 1 ay 11 gün yattım. Hala daha nefes nefese kaldığım zaman kırılan kemikler ciğerlerime batıyor gibi hissediyor ve darlanıyorum, yürümemdeki sorunlar da cabası. İşin en ilginç yanı ise bana çarpan kadının beni öldü sanıp olay yerinde kırık cam parçaları ile bileğini kesmiş olması(o da ölmemiş). Şimdi beni sürekli ziyaret ediyor kendisi.
 
5-10 köpeğin beni kovalaması dışında aksiyonlu bir şey yok.

Evet, bunu dediniz aklima geldi yine.

Kac yasimda oldugumu hatirlamiyorum ama 9 vardir diye tahmin edebiliyorum. Bizim eski evin hemen altinda bir park var. Bir gun sabah sanirim saat 7-8 gibi disari cikmistim tek basima parka dogru yol almistim. Parkin cimlerinde yatan kopekleri gordugumle bagira bagira eve kosmam bir oldu ardindan kopekler de kovalamaya basladi. Evin onunde bulunan uzun bir demirden kapi var, onun ustunden nasil atladim, nasil korktuysam artik bir mucize diyorum ve susuyorum.
 

Geri
Yukarı