2 Cin gelse de tokatlasam top gibi sektirip ayak ayak üstüne oynasam.
Az önce komik ama benim için korkunç bir olay yaşadım, misafir odasına şarj aleti almak için gidiyordum. Kapıyı açtım karşımda beyaz bir şey var. Yemin ediyorum elim kalbime gitti o kadar korktum bu konudan sonra. Meğerse annem yıkadığı yatak çarşafını kurusun diye sandalyelere sermiş.
Uyur gezerler cinlerden daha tehlikelibirinin gece yarısı sizin karşınızda hadi hadi topu at topu at diye bağırdığını hayal edin anlarsınız
![]()
Kamptayız gece nöbeti bizde telsizleri şarja koymayı unutmuşlar bize de telsiz vermediler o yüzden ayrıca saat 3 civarı 4 arkadaşız ormana doğru ilerliyoruz diğer devriye yapan ekip biden önce etraftan domuz sürüsü geçti dedi benim hayatımdaki ilk nöbet tabii bir korkuyorum neyse ilerledik arada bizi korkutuyor arkadaşın birisi, belediye herhalde çeşme yaptırmış ama hava kaçırıyor galiba domuz sesi gibi ses çıkıyor neyse bundan habersiz ilerliyoruz elimde fener tabii kapalı domuz ışığa geliyormuş kol kola gidiyoruz bir de çakı var onu hazır tutuyorum ne yapacaksam artık bir an şu angry birddeki ses geldi domuz sesi gibi olan neyse dağıldık etrafa ben ağaca çıktım arkadaş bunglova girmiş öbürü kelimeyi şehadet getiriyor 5 dk kaldık öyle sonra ben feneri açtım birisi bağırdı kapat diye falan kimse korkudan çıkmıyor ses de yok en son 1 saat sonra ekip lideri geldi elinde ışıkla bizi aramış nerede kaldık diye tabii bütün kampa rezil olduk.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.