Hiç paranormal bir olay yaşadınız mı?

Yıl 2010. Karabasan denen şeye benzer bişey yaşadığımı düşünüyorum ama çok korkunçtu. Gece normal şekilde yattım. Bir aralık uyandım ama saat kaç bilmiyorum. İnanılmaz bir sıkıntı var üzerimde nefes alamıyorum. Sanki üzerimde fil oturuyor. Bu böyle birkaç dakika devam ettikten sonra uyumuşum tekrar. Sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum tekrar uyandım. Yine aynı şey oluyor ama bu seferki çok daha şiddetli. Nefesimi o kadar sıkıyor ki artık bi ara beni boğarak öldüreceğine kani geldim. Bu 2. dalga hem çok daha şiddetli hemde çok daha uzun sürdü. Ve sonra ayaklarımı biri kaldırmaya başladı. Hani birisinin ayak ucunuza geçip ayaklarınızı tutup bacaklarınızla birlikte havaya karnınıza doğru kaldırdığını düşünün. Ayaklarımı kaldırıyor indiriyor bunu defalarca yaptı ama gözümle görebildiğim bişey yok. Zaten vücuduma hükmedemiyorum üzerimdeki ağırlıktan ötürü. Bir ara beni uçurup götürecek zannettim. En korktuğum kısım buydu zaten. Hani karabasanı bilim açıklıyor uyku felci diye tamam kabul ama ayaklarımın kalkmasını naklen izledim. Bunun uyku felci ile alakası yok.

Yıl 2010. karabasan denen şeye benzer bir şey yaşadığımı düşünüyorum ama çok korkunçtu. Gece normal şekilde yattım. Bir aralık uyandım ama saat kaç bilmiyorum. İnanılmaz bir sıkıntı var üzerimde nefes alamıyorum. Sanki üzerimde fil oturuyor. Bu böyle birkaç dakika devam ettikten sonra uyumuşum tekrar. Sonra ne kadar zaman geçti bilmiyorum tekrar uyandım. Yine aynı şey oluyor ama bu seferki çok daha şiddetli. Nefesimi o kadar sıkıyor ki artık bir ara beni boğarak öldüreceğine kani geldim. Bu 2. dalga hem çok daha şiddetli hem de çok daha uzun sürdü. Ve sonra ayaklarımı biri kaldırmaya başladı. Hani birisinin ayak ucunuza geçip ayaklarınızı tutup bacaklarınızla birlikte havaya karnınıza doğru kaldırdığını düşünün. Ayaklarımı kaldırıyor indiriyor bunu defalarca yaptı ama gözümle görebildiğim bir şey yok. Zaten vücuduma hükmedemiyorum üzerimdeki ağırlıktan ötürü. Bir ara beni uçurup götürecek zannettim. En korktuğum kısım buydu zaten. Hani karabasanı bilim açıklıyor uyku felci diye tamam kabul ama ayaklarımın kalkmasını naklen izledim. Bunun uyku felci ile alakası yok.

Hocam lucid ile uyku felcini bir arada görmüşsünüz🙃

Olabilir.Valla ne oldu nasıl oldu hiçbir fikrim yok. Ama korkunçtu.
Yaşadığınız şey uyku felci. Rüyada beyniniz uyanırsa ama vücut uyuşuksa rüyada gördüklerinizi vücut yaşıyor gibi hissedersin. Hiçbir şey yapamazsın. Rüyanda sağa sola tekme atarken gerçekte de atıp ayağını kırma diye uyuşuyor vücut REM uykusunda. Sen tam o esnada uyanmışsın.

Yaşadığınız şey uyku felci. Rüyada beyniniz uyanırsa ama vücut uyuşuksa rüyada gördüklerinizi vücut yaşıyor gibi hissedersin. Hiçbir şey yapamazsın. Rüyanda sağa sola tekme atarken gerçekte de atıp ayağını kırma diye uyuşuyor vücut REM uykusunda. Sen tam o esnada uyanmışsın.
İlk mesajı yazan arkadaş fotoğraf eklemiş ti, ne vardı o fotoğrafın içinde ? Merak ettim 🤣

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı