Kiloya dikkat etmesi gerekiyor.
İlk mesajı okursan orada yazmış.
Kiloya dikkat etmesi gerekiyor.
İlk mesajı okursan orada yazmış.
Kollarını şınavdan önce ağırlık kaldırarak geliştirse daha iyi olur bence.
Şınav çekememenin en önemli sebebi biceps kasının güçsüzlüğü. Önce biceps geliştireceksin. Eğer yine çekemiyorsan omuz kaslarını geliştireceksin. Artık kesin çekersin.
Şınavı hiçbir türlü çekemiyorsanız nedeni kilonuzdur. Kollarınız kilonuzu kaldırmaya yetmiyor. 2 seçeneğiniz var. Ya kilo vereceksiniz ya da kollarınızı ağırlık kaldırarak güçlendireceskiniz.
1-2 yıl önce kaslarında zayıftı.Hocam bundan 1-2 yıl önce 55 kiloydum yine yapamıyordum şu an 65'im.
Yaşım 17 boy 1.70 kilo 65.askerde çektirdikleri için şınav çekmeye alışmam lazım anlık olarak hiç çekemiyorum. Tam yere eğilirken kollar titriyor yanıyor ve yapışıyorum.
Duvar şınavı ve diz şınavı /dizler yerde ayak havada şınav/ varmış diz şınavını 3-4 civarı çekiyorum duvar basit geliyor. Hangisinden kaç set kaç tane yaparsam şınav çekebilmeye başlarım?
Bu arada evde 2 adet 5kglik dumbell var onla şınavdan önce yapmam gereken hareketleri de önerebilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.