Hiç uyumayınca daha değişik olmak

merrturhan

Picopat
Daha fazla  
Günaydın, ben bir şey keşfettim. Hiç uyumadığımda oyunlarda daha iyi oynuyorum, gündelik hayatımda daha sosyal oluyorum. Normalinden çok değişik oluyor. Ama uyuyunca eski halime dönüyorum. Sizde de oluyor mu böyle şeyler?

Günaydın, ben bir şey keşfettim. Hiç uyumadığımda oyunlarda daha iyi oynuyorum, gündelik hayatımda daha sosyal oluyorum. Normalinden çok değişik oluyor. Ama uyuyunca eski halime dönüyorum. Sizde de oluyor mu böyle şeyler?

Benim de 2 gün uykusuz olarak geçirdiğim zamanlar oldu. Özellikle 17. saatten sonra beyinde bir yanma oluyor. Birkaç saat sonra da o yanmayla birlikte gelen ağır sarhoşluk artık hiçbir şey hissetmemeye götürüyor. Sanki elimi ateşe tutsam hissetmeyecekmişim gibi oluyor. O enerji dediğiniz şey aslında o bence. Çok sağlıklı şeyler değil. O günleri hatırlamak istemiyorum.

Beyninizin dinlenmeye ihtiyacı var böyle durumlarda beyin demek ki bazı şeyleri işlemediği için yok oluyor gibi hissediyorsunuz sosyal fobinizin. Uyuyup uyandığınızda beyin dinlenmiş oluyor ve işleyişi normale döndüğü için hissediyor olabilirsiniz. Ayrıyeten böyle bir rahatlık var diye hep uykusuz mu kalacaksınız? Zaten 3.günün sonunda uçuşa geçmiş olursunuz :D

Beyninizin dinlenmeye ihtiyacı var böyle durumlarda beyin demek ki bazı şeyleri işlemediği için yok oluyor gibi hissediyorsunuz sosyal fobinizin. Uyuyup uyandığınızda beyin dinlenmiş oluyor ve işleyişi normale döndüğü için hissediyor olabilirsiniz. Ayrıyeten böyle bir rahatlık var diye hep uykusuz mu kalacaksınız? Zaten 3.günün sonunda uçuşa geçmiş olursunuz :D
Sosyal fobisi olan biri değilim de uyumadığım zaman 2 ye katlanıyor sosyalik.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı