Hiçbir işe yaramıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"O 14 yaşında mazur görün" demek komik. Böyle görmezden gele gele eşitsizlikler ortaya çıkıyor zaten. 14 yaşında ise aklını başına alma yaşı gelmiştir. Bu da demektir ki konuşmasına dikkat edecek, konuşmadan önce düşünecek.

Öyleyse kendisi evlenecek, oy kullanacak ve bir birey olarak velisiz her işi yapacak konuma gelmiş demektir. Herkesten aynı yaşta aynı olgunluğa ve düşüncelere sahip olmasını beklemezsin. İnsanlar hata yaptıkça öğrenir, 14 yaş da hata yapılıp öğrenilecek bir yaş. Konu sahibi derdini yazmış ve orada ufacık bir "bile" geçiyor. Üzerine bastırarak cinsiyet üstünlüğünü falan mı savunmuş? Hayır.

Öyleyse kendisi evlenecek, oy kullanacak ve bir birey olarak velisiz her işi yapacak konuma gelmiş demektir. Herkesten aynı yaşta aynı olgunluğa ve düşüncelere sahip olmasını beklemezsin. İnsanlar hata yaptıkça öğrenir, 14 yaş da hata yapılıp öğrenilecek bir yaş. Konu sahibi derdini yazmış ve orada ufacık bir "bile" geçiyor. Üzerine bastırarak cinsiyet üstünlüğünü falan mı savunmuş? Hayır.
Hocam büyük ihtimalle troll hesap zaten yazan kişi. Olay çıkarıp kaçtı.

İki tane saçma zihniyetin kapışmasına dönmüş. Biri kadınlara çöpmüş gibi davranıyor, öbürüyse konu sahibinin bir cümlesinden (pardon, iki kelime olacaktı) kadın düşmanı olduğunu çıkarıyor.
Kadınların erkeklerden, erkeklerin kadınlardan üstün olduğu konular vardır. Gidip de kadınlar bir şey beceremez ya da bu adam kadın düşmanı "kızlar bile" dedi, hemen linç etmeliyiz demek tamamen saçmalıktan ibaret.
Kaldı ki, 14 yaşındaki birinin erkeklerin ya da kadınların fizyolojik yapısını bildiğini zannetmiyorum, insan daha yeni biyoloji dersi alıyor sonuçta.
Aynen öyle hocam.

Yeni lafını nerede kullandım gösterir misiniz?
Troll hesaplar yeni olur, konuya yazmak için geç kaldın uzatma, uzattığınız için konu kilitlenecek ve ceza alacağız. Tekrardan destek edenlere teşekkürler ben konu gidişatını değiştirmek amacında yazmadım, herkes fikrini söyledi herkes birbirine karıştığı için böyle oldu. Kavga etme taraftarı değilim gerek yok böyle şeylere.

Neden sporlarda kadınlar için sıralama var sanıyorsunuz? Çünkü normal şartlarda sıralamaya neredeyse hiçbir kadın dahil olmuyor.
Elinin altında internet varken okumak ve araştırmaktan kendini mahrum bırakan bir kişiye daha fazla zaman harcamayacağım. İnanmak istediğine inanmaya devam et, gerçekler değişmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı