High Power Performance GD vs XPG Pylon

Bütçe
600
Bana Sharkoon olan modelin bir tane incelemesini atabilir misiniz? Yerli yabancı fark etmez. PSU'lar kullanıcı deneyimleri ile test edilebilecek bir bileşen değil.

Al dostum, otomatik çeviri kullanarak izle.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kullanmadığımız ürün hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz?:)
Yorum yapabilmek için o ürünü kullanmak zorunda isek vay halimize.

Ayrıntılı, detaylı ve yazılı bir inceleme istiyorum. 3-5 aboneli bir kanaldan veya 1-2 dakikalık bir inceleme değil.

Son düzenleme:

P GD nin böyle bir incelemesi var mi acaba? :) Zaten fark etmissinizdir hocam, psu tavsiye konusu açıldı mi her forumda HP HP diyen organize bir grup var sanki. En son başka bir forumda HP yi begenmeyen birisini linç ettiklerini gördükten sonra araştırmalarıma "6.his" kullanarak devam ettim. O yüzden en iyisi HP, digerlerinin hiç biri beş para etmez 😁
Aynen, vay halimize. Şahsen tavsiye niteliği taşıyorsa bir yorum, yorumu yapanın o ürünü tecrübe etmiş olmasını beklerim. Aksi halde nitelikli bir yorum yapmak mümkün degil.

Aynen, vay halimize. Şahsen tavsiye niteliği taşıyorsa bir yorum, yorumu yapanın o ürünü tecrübe etmiş olmasını beklerim. Aksi halde nitelikli bir yorum yapmak mümkün değil.
İnanılmazsın. Adam akıllı incelemesi olmayan bir ürünü körü körüne savunuyorsun. Üstüne High Power önerenlere laf atıyorsun. Sanki önerdiğimiz için para alıyoruz. Gerçi ürünü kullandığın için bu kadar övmen normal. En iyisini aldığını düşünüp kendini tatmin ediyorsun.
Bir daha da mesaj yazmayacağım. Önerim Performans GD. Ne istiyorsanız onu alın.

İnanılmazsın. Adam akıllı incelemesi olmayan bir ürünü körü körüne savunuyorsun. Üstüne High Power önerenlere laf atıyorsun. Sanki önerdiğimiz için para alıyoruz. Gerçi ürünü kullandığın için bu kadar övmen normal. En iyisini aldığını düşünüp kendini tatmin ediyorsun.
Bir daha da mesaj yazmayacağım. Önerim Performans GD. Ne istiyorsanız onu alın.
Bende açıkçası tam da HP kullananlarin hunharca bu şekilde yorum yaptığını düşünüyorum. Hatta sizin gibi kullanmayanlarinda 😁 Yorumlarımı okuduysaniz eğer ürünü ovmedim, özelliklerinden bahsettim ve bu fiyata mantık çerçevesinde degerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum dan öte birşey söylemedim. Ama siz çıkıp kaliteli bir ürüne "kalitesiz" dediniz, aynı dili konusmadigimiz burdan belli :) Sizin atmış olduğunuz yazı eger bir inceleme niteliği taşıyorsa, bugune kadar ben inceleme görmemişim sanırım. Karar tabiki alıcının en nihayetinde.

Yine bir PSU tavsiyesi başlığı "HP ve diğerleri" tartışmasına döndü, komik vallahi :)

Ayrıntılı, detaylı ve yazılı bir inceleme istiyorum. 3-5 aboneli bir kanaldan veya 1-2 dakikalık bir inceleme değil.
Hocam kağıt üstünde inceleme yerine zorlu test edip video almışlar, sizce de daha iyi değil mi?
inanılmazsın. Adam akıllı incelemesi olmayan bir ürünü körü körüne savunuyorsun. Üstüne High Power önerenlere laf atıyorsun. Sanki önerdiğimiz için para alıyoruz. Gerçi ürünü kullandığın için bu kadar övmen normal. En iyisini aldığını düşünüp kendini tatmin ediyorsun.
Bir daha da mesaj yazmayacağım. Önerim performans gd. Ne istiyorsanız onu alın.

High Power'a lafım yok fan nispeten kalitesiz yazıyor. Benim en önem verdiğim olay fan bu yüzden XPG pylon güç kaynağına aklım yatmıştı ikisi arasında kıyaslama yaptım. Çok fazla yük bindirecek işlem yapmıyorum zaten ama sürekli bilgisayarım açık kalıyor o yüzden sessizlik istedim. Şimdi HP alırım ileride fan şu an kullandığım PSU ile aynı sesi çıkartır. O zaman hiçbir anlamı kalmaz verdiğim paranın. Çünkü şu an kullandığım PSU'da orta kalitede.

Hocam kağıt üstünde inceleme yerine zorlu test edip video almışlar, sizce de daha iyi değil mi?

High Power'a lafım yok fan nispeten kalitesiz yazıyor. Benim en önem verdiğim olay fan bu yüzden XPG pylon güç kaynağına aklım yatmıştı ikisi arasında kıyaslama yaptım. Çok fazla yük bindirecek işlem yapmıyorum zaten ama sürekli bilgisayarım açık kalıyor o yüzden sessizlik istedim. Şimdi HP alırım ileride fan şu an kullandığım PSU ile aynı sesi çıkartır. O zaman hiçbir anlamı kalmaz verdiğim paranın. Çünkü şu an kullandığım PSU'da orta kalitede.
XPG ye şöyle bir göz attım, muhtemelen siz de fark etmissinizdir, %70 yük altında çalışırken fan 700 devir dönüyor, %70 in üzerine çıkınca hızlanıyor yazıyor. 12 cm lik siradan bir fan olsa dahi bu devirde pek ses çıkarmaz diye düşünüyorum. Cybenetics in ses testinden S++ puan almış. Aklınıza yatan bir ürün ise bu degerler bence başarılı.

XPG'ye şöyle bir göz attım, muhtemelen siz de fark etmissinizdir,%70 yük altında çalışırken fan 700 devir dönüyor,%70'in üzerine çıkınca hızlanıyor yazıyor. 12 Cm'lik siradan bir fan olsa dahi bu devirde pek ses çıkarmaz diye düşünüyorum. Cybenetics in ses testinden s++ puan almış. Aklınıza yatan bir ürün ise bu degerler bence başarılı.

Evet yeni çıktı diye pek inceleme yok ancak üründe kullanılan malzemeler gayet kaliteli. Fanın hiç çalışmaması daha iyi tabii ama dedikleri gibi tek fan durumuna bakılmaz. Kullanılan malzemede önemli sonuçta para veriyorum. Ama shakroon ya daxpg de alsam ikisi de pişman etmez gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı