Bana Sharkoon olan modelin bir tane incelemesini atabilir misiniz? Yerli yabancı farketmez. PSU'lar kullanıcı deneyimleri ile test edilebilecek bir bileşen değil.
Bana Sharkoon olan modelin bir tane incelemesini atabilir misiniz? Yerli yabancı fark etmez. PSU'lar kullanıcı deneyimleri ile test edilebilecek bir bileşen değil.
Yorum yapabilmek için o ürünü kullanmak zorunda isek vay halimize.Kullanmadığımız ürün hakkında nasıl yorum yapabiliyorsunuz?![]()
Al dostum, otomatik çeviri kullanarak izle.
Al dostum, otomatik çeviri kullanarak izle.
Aynen, vay halimize. Şahsen tavsiye niteliği taşıyorsa bir yorum, yorumu yapanın o ürünü tecrübe etmiş olmasını beklerim. Aksi halde nitelikli bir yorum yapmak mümkün degil.Yorum yapabilmek için o ürünü kullanmak zorunda isek vay halimize.
Aynen, vay halimize. Şahsen tavsiye niteliği taşıyorsa bir yorum, yorumu yapanın o ürünü tecrübe etmiş olmasını beklerim. Aksi halde nitelikli bir yorum yapmak mümkün değil.
Bende açıkçası tam da HP kullananlarin hunharca bu şekilde yorum yaptığını düşünüyorum. Hatta sizin gibi kullanmayanlarindaBir daha da mesaj yazmayacağım. Önerim Performans GD. Ne istiyorsanız onu alın.İnanılmazsın. Adam akıllı incelemesi olmayan bir ürünü körü körüne savunuyorsun. Üstüne High Power önerenlere laf atıyorsun. Sanki önerdiğimiz için para alıyoruz. Gerçi ürünü kullandığın için bu kadar övmen normal. En iyisini aldığını düşünüp kendini tatmin ediyorsun.
Rehber: High Power Performance GD 750W alınır mı?
Korumalar 6 adet koruması var, yeterli bir sayı. Fan Kalitesi Nispeten düşük kaliteli fan var, 30.000 saate kadar ömrü var. 30.000 saaten sonra yüksek ses çıkarıyor, yağlanması gerekiyor. Çok büyük dert değil bence. Kapasitörler Yüksek kaliteli 1. ve 2. seviye kapasitörler bulunmakta...www.technopat.net
Hocam kağıt üstünde inceleme yerine zorlu test edip video almışlar, sizce de daha iyi değil mi?Yorum yapabilmek için o ürünü kullanmak zorunda isek vay halimize.
Ayrıntılı, detaylı ve yazılı bir inceleme istiyorum. 3-5 aboneli bir kanaldan veya 1-2 dakikalık bir inceleme değil.
Bir daha da mesaj yazmayacağım. Önerim performans gd. Ne istiyorsanız onu alın.inanılmazsın. Adam akıllı incelemesi olmayan bir ürünü körü körüne savunuyorsun. Üstüne High Power önerenlere laf atıyorsun. Sanki önerdiğimiz için para alıyoruz. Gerçi ürünü kullandığın için bu kadar övmen normal. En iyisini aldığını düşünüp kendini tatmin ediyorsun.
Rehber: High Power Performance GD 750W alınır mı?
Korumalar 6 adet koruması var, yeterli bir sayı. Fan Kalitesi Nispeten düşük kaliteli fan var, 30.000 saate kadar ömrü var. 30.000 saaten sonra yüksek ses çıkarıyor, yağlanması gerekiyor. Çok büyük dert değil bence. Kapasitörler Yüksek kaliteli 1. ve 2. seviye kapasitörler bulunmakta...www.technopat.net
XPG ye şöyle bir göz attım, muhtemelen siz de fark etmissinizdir, %70 yük altında çalışırken fan 700 devir dönüyor, %70 in üzerine çıkınca hızlanıyor yazıyor. 12 cm lik siradan bir fan olsa dahi bu devirde pek ses çıkarmaz diye düşünüyorum. Cybenetics in ses testinden S++ puan almış. Aklınıza yatan bir ürün ise bu degerler bence başarılı.Hocam kağıt üstünde inceleme yerine zorlu test edip video almışlar, sizce de daha iyi değil mi?
High Power'a lafım yok fan nispeten kalitesiz yazıyor. Benim en önem verdiğim olay fan bu yüzden XPG pylon güç kaynağına aklım yatmıştı ikisi arasında kıyaslama yaptım. Çok fazla yük bindirecek işlem yapmıyorum zaten ama sürekli bilgisayarım açık kalıyor o yüzden sessizlik istedim. Şimdi HP alırım ileride fan şu an kullandığım PSU ile aynı sesi çıkartır. O zaman hiçbir anlamı kalmaz verdiğim paranın. Çünkü şu an kullandığım PSU'da orta kalitede.
XPG'ye şöyle bir göz attım, muhtemelen siz de fark etmissinizdir,%70 yük altında çalışırken fan 700 devir dönüyor,%70'in üzerine çıkınca hızlanıyor yazıyor. 12 Cm'lik siradan bir fan olsa dahi bu devirde pek ses çıkarmaz diye düşünüyorum. Cybenetics in ses testinden s++ puan almış. Aklınıza yatan bir ürün ise bu degerler bence başarılı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.