Hile kullanmayı nasıl bırakabilirim?

RiaSenpai

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Evga RTX 3060 12GB,İ9 11900KF,XPG 8X2 3200MHZ Ram,1.5TB M2 SSD,Gigabyte Z590 UD,Corsair RM750 750W PSU,Gamepower Warcry/Sıvı Soğutma
Meslek
E-Ticaret
2016 yıllarında falan Roblox diye oyunda hile birisi beni sinir ettiği için hile şeylerine Roblox'dan başladım artık hilesiz Roblox'u oynamıyordum.
Farklı oyunlara yöneldiğimde de Roblox gibi artık hilesiz oynayamıyordum sürekli kolaya kaçıyordum.
Şu anda da GTA Online'de hile kullanıyorum ancakki bunu istemiyorum.
Herhangi birisi bana hile kullanmayı bırakmak için taktikler verebilir mi?

Hocam insanı tatmin eden şey gelişme hissidir bana göre yani oyunlara zaman ayıracaksanız sıfırdan başlayıp gelişmeye çalışın zaten o his sizi tatmin ediyor daha hiç hile kullanmadım bi oyunda

FPS'den örnek vereyim CS:GO'da Auto aim wall hack gibi hilelere çok denk geldik arkadaşlarla, bizi oyundan soğuttu en sonunda lise çağında bıraktık. Hile hiç kullanmadım GTA Vice City-sa serisi dışında ama başkalarının yıllarını zamanını vererek çabaladığı emek verdiği bir oyunda hiç çaba sarf etmeden onun emeklerini hiç edebiliyorsun düşüncesi bile kötü yani hile yapma :)

Gerçekten hayatımda gördüğüm en saçma konulardan biri. Kullanmak istemiyorsan kullanmamaya çalış aksi taktirde kullanıyorsan kullan. Nasıl bir taktik beklediğini anlamadım sanki hayati bir tehlike var gibi.

2016 yıllarında falan Roblox diye oyunda hile birisi beni sinir ettiği için hile şeylerine Roblox'dan başladım artık hilesiz Roblox'u oynamıyordum.
Farklı oyunlara yöneldiğimde de Roblox gibi artık hilesiz oynayamıyordum sürekli kolaya kaçıyordum.
Şu anda da GTA Online'de hile kullanıyorum ancakki bunu istemiyorum.
Herhangi birisi bana hile kullanmayı bırakmak için taktikler verebilir mi?
Kendi emeğim değil gibi düşün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı