Peki siz kaç tane İspanyalı veya Çin hayranı gördünüz ?Bu tarz insanların her zaman hayran kitlesi olur. Ayrıca katil olmayan bir ulus var mı ?
İngiltere, Fransa, İtalya, İspanya, Cin, Japonya, ABD, SSCB... Bu listeyi çok uzatabilirim.
Bilinen tarihe göre milyonlara insanı katletiler. Birde herkezin bilmedikleri olayları anlatsam sayfalar dolusu yazarım.
Güç kimdeyse o katil olur fakat kimse bu katillere tepki verecek cesareti gösteremez.
Ne zaman güçten düşer ozaman insanlar tepki verir.
Hitlerciler kadar fazla gördünüz mü ?Maoistler yok mu?
)Benim düşünce tarzım o değil. Yahudiler şu ana kadar o kadar çok katliyam yaptılarki Hitler'de bir nevi bunların intikamını almış oldu. Yani Hitler fanı olduğumdan değil sadece Yahudiler'i hiç sevmediğim için Hitleri'i savunurum."Bütün ejnebilere ölüm hırrr faşistim ben yea geberin lan" tarzı düşünen ergenlerin desteklediği bir lider. Büyüyünce geçer boşverin beyler( NeoNaziler'i katmadım olaya sadece Türkiye'deki Hitlercileri kasttettim. NeoNaziler çok ilginç bir kesim
)
Müslümanlar da katliam yaptı size göre. O zaman müslümanları da sevme.Benim düşünce tarzım o değil. Yahudiler şu ana kadar o kadar çok katliyam yaptılarki Hitler'de bir nevi bunların intikamını almış oldu. Yani Hitler fanı olduğumdan değil sadece Yahudiler'i hiç sevmediğim için Hitleri'i savunurum.
Size göre IŞİD, EL-KAİDE gibi örgütler müslüman ise size söyliyebileceğim başka bir söz yok.Müslümanlar da katliam yaptı size göre. O zaman müslümanları da sevme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.