Hızla Yükselen Dolar Ne Zaman Düşer?

RowRinnnn

Hectopat
Arkadaşlar dolar şu an itibariyle 4,64. Temmuz'un başlarına doğru bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce o zamana kadar dolar nasıl değişir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim anlamadığım şu,madem şeker fabrikaları ve OHAL ekonomiyi berbat hâle geitiriyor,neden hala fabrikalar satılıyor ve OHAL uzuyor ? Bunun mantıklı bir "Nedeni" olamaz mı ? Neden yapılıyor ? Anlamadım gitti.

Cevap yazarsam fazla siyasete girmiş olacağım. O yüzden devam etmek istemem.

Düşeceği falan yok. Elinizde para varsa dolara çevirin, kısacası dolar biriktirin. Sistem toplayacağınız zaman kar edersiniz. Nasıl olsa dolar kuru Temmuz ayında daha da yükselmiş olacak.
Herkes sizin gibi düşünüp Tl sini Dolara çevirdiği için Tl daha da değer kaybediyor

Arkadaşlar tam şuan da güncel döviz kuru sitelerinden birine giriş yapın,2 saniyede bir dolar yükseliyor.

Arkadaşlar dolar şu an itibariyle 4,64. Temmuz'un başlarına doğru bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce o zamana kadar dolar nasıl değişir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Düşerse seçimlerden sonra düşer. Yoksa çok zor. [emoji19]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…