Hızla Yükselen Dolar Ne Zaman Düşer?

RowRinnnn

Hectopat
Arkadaşlar dolar şu an itibariyle 4,64. Temmuz'un başlarına doğru bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce o zamana kadar dolar nasıl değişir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ülkede dolar OHAL ve uretimsizlik yüzünden yüksek seviyede. Şu an iktidar OHAL ı uzattıkça uzatıyor ve şeker fabrikalarını kapatıyor. O yüzden yönetimin değişmesi lazım ki OHAL ı kaldırma ve şeker fabrikalarını açmayı vaat olarak sunan parti de belli.
Benim anlamadığım şu,madem şeker fabrikaları ve OHAL ekonomiyi berbat hâle geitiriyor,neden hala fabrikalar satılıyor ve OHAL uzuyor ? Bunun mantıklı bir "Nedeni" olamaz mı ? Neden yapılıyor ? Anlamadım gitti.

Benim anlamadığım şu,madem şeker fabrikaları ve OHAL ekonomiyi berbat hâle geitiriyor,neden hala fabrikalar satılıyor ve OHAL uzuyor ? Bunun mantıklı bir "Nedeni" olamaz mı ? Neden yapılıyor ? Anlamadım gitti.
Cevap yazarsam fazla siyasete girmiş olacağım. O yüzden devam etmek istemem.

Arkadaşlar dolar şu an itibariyle 4,64. Temmuz'un başlarına doğru bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce o zamana kadar dolar nasıl değişir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Düşerse seçimlerden sonra düşer. Yoksa çok zor. [emoji19]

Herkes sizin gibi düşünüp Tl sini Dolara çevirdiği için Tl daha da değer kaybediyor
Biz zaten TL milyoneriyiz o kadar büyük rakamları Dolara çeviriyoruz ki TL değer kaybediyor. Haklısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı