Kesinlikle haklısınız bütün suç parasını dolara çeviren halkın.Herkes sizin gibi düşünüp Tl sini Dolara çevirdiği için Tl daha da değer kaybediyor
Ben gelecekten geliyorum dolar 6.29Arkadaşlar dolar şu an itibariyle 4,64. Temmuz'un başlarına doğru bilgisayar toplamayı düşünüyorum. Sizce o zamana kadar dolar nasıl değişir? Bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?
ABD ile sorunlarımızı halletmek imkansız gibi bir şey.Eğer ABD ile sorunlarımızı halleder.
Hepsi bir anda olacak diye bir şey yok. Ama karşılıklı adımlar atılabilinir. Maksat gerginliği azaltmak. Gücümüz olmadığı halde ''Turkey'' gibi diklenmenin kimseye faydası yok. Her şey sırayla. Önce güçlü ol da sonra istediğine kafa tutarsın. Son günlerde bizim yıllardır söylediğimize geldiler, üretim demeye başladılar. Buralardan gelecek dış finansmanı üretime ayırsınlar o zaman.ABD ile sorunlarımızı halletmek imkansız gibi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.