Hobi olarak ne edinebilirim?

ReaveRR33

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam,
Kendim 17 yaşındayım ve yazılım, Photoshop, site yönetme, araştırma defteri tutma, dil çalışma, spora gitme gibi ekstra hobiler edinmiştim ve bunları başarı ile tamamladım. Hepsinde orta düzeyin üstünde bilgim oldu.
Simdi okulum açılıyor ve aynı zamanda dershaneye gideceğim. Piyanoya başlamak istiyorum kursa giderek fakat dershane, okul ve piyanoyu aynı anda yürütebilir miyim? Bu sorunun ardından 2. sorum ekstra olarak hangi hobileri tavsiye edersiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
LGS'e çalışırken piyano kursuna gittim şahsen. İyi kafa atma etkinliğiydi, ve eğer bir piyano varsa Mor ve Ötesi - Deli çalıp söyleyip herkesi "BENİ BÜYÜTÜÜÜÜÜÜÜÜN" diye bağırtmak eğlenceli. Kesinlikle öneririm, zaten piyano başlaması en kolay enstürman bence.

Ekstra hobi olarak şahsen Arduino projelerine girişmiştim. Bir başlangıç seti biraz para ediyor, ama hem kullanışlı şeyler yapma imkanın oluyor, hem de o başlangıç seti bir piyano kadar pahalı değil. Zamanında ikisine de biriktirmiştim.

Kodlamaya iyi diyorlar, ben biraz Python'a giriştim ve eğlenceli gibiydi. Çok ilerleyememiştim ama. Bir de, eğer evinin yakınında bir kayak merkezi varsa kesinlikle kayak kursu al. Kayseriliyim, yakında Erciyes Kayak Merkezi var. İyi ki gitmişim kursa.

Satranç iyidir. Hem masrafsız hemde beyni geliştiriyor.
Yazmayı unutmuşum, Mersin 3.lüğüm var :D denendi.

LGS'e çalışırken piyano kursuna gittim şahsen. İyi kafa atma etkinliğiydi, ve eğer bir piyano varsa mor ve ötesi - deli çalıp söyleyip herkesi "beni büyütüüüüüüüün" diye bağırtmak eğlenceli. Kesinlikle öneririm, zaten piyano başlaması en kolay enstürman bence.

Ekstra hobi olarak şahsen Arduino projelerine girişmiştim. Bir başlangıç seti biraz para ediyor, ama hem kullanışlı şeyler yapma imkanın oluyor, hem de o başlangıç seti bir piyano kadar pahalı değil. Zamanında ikisine de biriktirmiştim.

Kodlamaya iyi diyorlar, ben biraz Python'a giriştim ve eğlenceli gibiydi. Çok ilerleyememiştim ama. Bir de, eğer evinin yakınında bir kayak merkezi varsa kesinlikle kayak kursu al. Kayseriliyim, yakında erciyes kayak merkezi var. İyi ki gitmişim kursa.

Python, JS biliyorum kodlamayı da denedim. Ama diger fikirleri düşuneceğim teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı