HOI 4 materyal satma

• Konuyu başlatan SSQcX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 1.016

SSQcX

Decapat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS Dual GeForce RTX™ 4070 OC Edition 12GB GDDR6X
AMD Ryzen™5 7600 AM5 3.8GHz 32MB 65W 6CE 6LCE
ASUS PRIME B620M-K AM5 mATX 6400MHz
XPG Lancer Blade Siyah DDR5 5600MHz CL46 2X8GB
Crucial 1TB P3 Plus NVMe M.2 SSD
ZALMAN S4 PLUS
MegaMax 600W PSU
1. CASPER Excalibur 27” Curved 200Hz 1ms
2. 20” 75hz 5ms
Sony Dualshock 4
Daha yeni başladım az biraz videolardan öğrendim oynuyorum çelik sıkıntısı yaşıyorum ama alüminyumum fazlaca var ben bunu nasıl birine satıp fabrikalarını alabilirim alüminyum satmak istiyorum. Veya fabrikalara sadece çelik üret seçeneği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle modsuz olarak sol üstteki ''kararlar'' menüsünden belirli bir gün boyunca biraz fabrika vererek bölgede belirtilen kaynakları çıkartabilirsiniz. Markette zaten belirli bir kısmı otomatik koyuyor, ihtiyacı olan devletler sizden veya daha iyi ilişkileri olan ülkelerden alıyor. Çok sıkıntı yaşıyorsanız ''Ticaret Yasası'' kısmından biraz kısabilir veya savaşta direkt kapalı yapabilirsiniz. Fakat şunu da söyleyeyim, ne kadar açık o kadar fazla buff verir size. Önerim başta Export yapın yıl ilerledikçe kaynak sıkıntısı yaşadığınızda düşürün.

Fabrikalar ile çelik üretmek mümkün ama mod ile.

Ticaret yasası kısmı, askere alım menüsünün sağında bulunuyor. Alttaki görselde ortada bulunan ticaret yasasıdır.

1697115939712.png

Dosya Ekleri

• 1697115925942.png
    1697115925942.png
    12,3 KB · Görüntüleme: 37
Free Tradeye geçerseniz ülkeler sizden alacaktır. Ülkelerin açığı olunca sizden alıyorlar. Siz almak için aşşağıdaki görseldeki sekmeden bir ülke seçip # olan dügmeye basip göndere basmanız yeter.
efe5rx13p7381.png

Free tradeye geçerseniz ülkeler sizden alacaktır. Ülkelerin açığı olunca sizden alıyorlar. Siz almak için aşağıdaki görseldeki sekmeden bir ülke seçip # olan dügmeye basip göndere basmanız yeter.Eki Görüntüle 1974777

Öncelikle modsuz olarak sol üstteki "kararlar" menüsünden belirli bir gün boyunca biraz fabrika vererek bölgede belirtilen kaynakları çıkartabilirsiniz. Markette zaten belirli bir kısmı otomatik koyuyor, ihtiyacı olan devletler sizden veya daha iyi ilişkileri olan ülkelerden alıyor. Çok sıkıntı yaşıyorsanız "ticaret yasası" kısmından biraz kısabilir veya savaşta direkt kapalı yapabilirsiniz. Fakat şunu da söyleyeyim, ne kadar açık o kadar fazla buff verir size. Önerim başta export yapın yıl ilerledikçe kaynak sıkıntısı yaşadığınızda düşürün.

Fabrikalar ile çelik üretmek mümkün ama mod ile.

Ticaret yasası kısmı, askere alım menüsünün sağında bulunuyor. Alttaki görselde ortada bulunan ticaret yasasıdır.

Eki Görüntüle 1974784

Çok teşekkür ederim.

Daha yeni başladım az biraz videolardan öğrendim oynuyorum çelik sıkıntısı yaşıyorum ama alüminyumum fazlaca var ben bunu nasıl birine satıp fabrikalarını alabilirim alüminyum satmak istiyorum. Veya fabrikalara sadece çelik üret seçeneği var mı?

Satmak mümkün değil sadece çok varsa Free treade geçerek dışaraıya sattığınız materyeli artırır.
Ailar en çok hangi ülkede varsa ondan alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı