HOI 4 oyununa yeni başlayan birisi ne yapmalı?

Gamer_2572

Decipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 11400f işlemci, rtx4060ti ekran kartı, 32gb ram
Merhaba. HOI4'e yeni başladım ve Türkiye'yi seçtim. Neler yapmalıyım? Örneğin hangi ideoloji seçmeliyim, donanmaya mı uçaklara mı ağırlık vermeliyim? Ayrıca hangi ittifaka katılmalıyım?

Merhaba. HOI4'e yeni başladım ve Türkiye'yi seçtim. Neler yapmalıyım? Örneğin hangi ideoloji seçmeliyim, donanmaya mı uçaklara mı ağırlık vermeliyim? Ayrıca hangi ittifaka katılmalıyım?

Türkiye oynayacaksan better Türkiye modu ile oyna. Onun dışında öğretici izlemen lazım. Maxmarine öneririm güzel anlatıyor.

Öncelikle Türkiye değil savaşın içinde olan Almanya'yla başlaman daha doğru olur. İdeolejiler tamamen keyfi istediğin yoldan gidebilirsin her yolun kendine göre avantajları ve dezavantajları var. Seçim yaptığın ülkeye göre donanma bakabilirsin ama donanma mekanikleri neredeyse başka bir oyun kadar detaylı bu yüzden başlangıçta hava ve ordu mekaniklerini öğrensen yeterli olur. Yine bir sorun olursa cevaplayabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı